Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
La Banda Juvenil a l'exterior de Nuevo CentroDissabte passat 14 de març del 2009 va tindre lloc l'actuació de la Banda Juvenil Primitiva de Llíria en el Corte Inglés de Nuevo Centro a València, amb motiu de la invitació que gentilment ens va oferir l'Ajuntament de Llíria en la setmana que el Corte Inglés va dedicar a la nostra població.
Vam estar acompanyats per un gran nombre de clariners i clarineres que van acudir tant en els dos autobusos que es van preparar a este efecte com en vehicles particulars.
L'ambient faller es respirava per tot arreu i van ser moltes les persones que es trobaven allí vestits amb el trage típic de València.
Ens va acompanyar també en el nostre recorregut el grup de dansa “Tossal de Sant Miquel”, interpretant balls típics valencians.
Vam ser rebuts per l'alcalde de Llíria i diversos regidors del consistori edetà, així com pel director del Corte Inglés i D. Manuel “Silvestre d'Edeta” que amablement va voler sumar-se a aquest acte.
L'actuació es va desenvolupar per l'esplanada de Nuevo Centro per a passar posteriorment a l'interior de la galeria comercial i al Corte Inglés, on després d'anar tocant pasdobles vam pujar a la cinquena planta.
Ací és on tenia l'espai reservat l'exposició sobre la ciutat i els productes típics de Llíria i on l'alcalde, Manuel Izquierdo, i el director del Corte Inglés, van fer entrega d'un obsequi i d'un corbatí per a la societat respectivament.
Tot seguit vam passar al restaurant on vam ser obsequiats amb una deliciós berenar, i després d'això vam tornar a casa entre l'alegria dels components de la nostra agrupació, que no van deixar de tocar ni tan tan sols quan vam arribar al Clarín.