Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies

DVD+CD Concert presentació Miguel MorenoJa es pot adquirir el DVD+CD de la Banda Primitiva. Es tracta de la gravació en directe del concert celebrat al nostre Teatre el 7 de juny de 2008 dintre del  Festival de Primavera, amb motiu de la presentació del nou Director Titular de la Banda Primitiva, Miguel Moreno Guna

La gravació inclou la interpretació del solista internacional de trombó, Christian Lindberg, del Concert per a trombó de Gröndhal i les Czardas de Monti.  A més la Banda Primitiva interpreta també, entre d'altres, El senyor dels anells de J. de Meij.

El pack es pot comprar a la Secretaria del Clarín per 10 €.

Vídeos del concert

Informació sobre el concert

Fragment del primer mov. del "Senyor dels anells" de J. de Meij. Forma part del DVD+CD del concert de presentació del Director Titular, En Miguel Moreno Guna, el 7 de juny de 2008.


Fragment del 1r mov. del Concert per a trombó de Gröndahl amb Christian Lindberg com a solista. Forma part del DVD+CD del concert de presentació del Director Titular, En Miguel Moreno Guna, el 7 de juny de 2008.


Fragment final de les Czardas de Monti amb Christian Lindberg com a solista. Forma part del DVD+CD del concert de presentació del Director Titular, En Miguel Moreno Guna, el 7 de juny de 2008.