Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

 • Àlbum
 • Àlbum
 • Vídeos
 • descarregues

Flash Mp3 Player

BP Notícies
Image

Dissabte 24 de novembre, la Banda Primitiva oferirà al Saló-Teatre de la Societat el concert en honor a Santa Cecília. Abans de començar el concert tindrà lloc l’ingrés oficial dels nous membres de la Banda que es sumaran a la resta de la plantilla per oferir el concert dirigits pel mestre Andrés Valero Castells.
La primera part està dedicada a composicions de músics del Clarín. Obrirà el concert el Pasdoble de Manuel Galduf Lola Luján. A continuació escoltarem l’obra recentment gravada per la Banda Lauro composada per José Alamá en Commemoració del 750 aniversari de la Carta de Poblament de Llíria. Per finalitzar esta primera part s’interpretarà Anna, dameta d’honor de J.V. Mas Quiles sent esta la primera vegada que la interpreta la nostra Banda.

A la segona part escoltarem dos obres:

 • Palindromía flamenca de Antonio Ruda:segons l’autor, esta obra és un joc en forma de soleá. En literatura, el terme Palíndrom és un escrit que té el mateix significat llegit d’esquerra a dreta o de dreta a esquerra. Esta és la fórmula emprada per l’autor per a la seua composició. Així, les seues frases, contrapunts, efectes, tant melòdics com harmònics o rítmics són en gran quantitat palíndroms a 1,2,4,8 o més compassos. Una introducció a l’estil espanyol dona peu a un leitmotiv que es repetirà diverses vegades alternant amb les frases. Després, el saxòfon solista, a mode d’improvisació, i amb l’elaboració de la guitarra espanyola, els palmers i el caixó flamenc, ens traslladaran al que coneixem com un tablao flamenc. Actuaran com a solistes:

  Saxòfon Soprano:Alejandro Carreres Pérez
  Guitarra:Carmelo Sena García
  Cantant:Encarni Álvarez

 • Prayer de Hardy Mertens: El títol significa Oració. L’autor explica que les religions són tresors culturals que no han de ser usades mai per oprimir a les persones. Religió, tolerància i respecte són les paraules clau, que estan simbolitzades a Prayer per la combinació de percussions asiàtiques i instruments de vent occidentals. La imitada meditació de la trompeta, amb arrels al Tibet, Israel i molts altres països, contribueix a l’essència d’esta composició. Les cites religioses i els pensaments dels xiquets posen de relleu les similituds entre religions. Prayer està dedicada a la Singapore Wind Symphony per a la seua participació al 2001 World Music Contest de Kerkrade (Holanda)