Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Festival de Primavera 2008
Del 10 de maig al 7 de juny
Com a president de l'Ateneu Musical i d'Ensenyança Banda Primitiva de Llíria, és per a mi un plaer presentar-los el “FESTIVAL DE PRIMAVERA 2008”.
Continuant amb la seua llarga i històrica trajectòria musical, la Banda Primitiva, organitza enguany un cicle de cinc concerts que comprén una amplia varietat musical dirigida al públic més exigent.

EL FESTIVAL DE PRIMAVERA, potenciarà i refermarà els grans valors musicals d'una  gran societat com és La Primitiva, i permetrà que podem escoltar anualment, i en tota la seua esplendor tècnica i artística, a les diverses agrupacions que formen el conglomerat musical de la nostra societat, així com a altres conjunts i solistes, que cada any participaran en el festival.

Les obres que s'interpretaran, busquen un equilibri entre les consagrades per la tradició, i un atractiu repertori menys conegut de diferents autors, comprenent així distintes èpoques i estils de música diferents, tant per a Cor, Banda com per a Orquestra de Cambra.
El Festival començarà el 10 de maig amb l'actuació de La Banda Juvenil, dirigida pel mestre MIGUEL PELEGRI VERDEGUER, i finalitzarà el 7 de juny amb el concert de la Banda Primitiva, sota la direcció del mestre MIGUEL MORENO GUNA, director Titular de La Banda Primitiva. En aquest concert comptarem amb el prestigiós trombonista suec CHRISTIAN LINDBERG, considerat per la crítica mundial com el millor del món.
També actuaran, l'Orquestra de La Primitiva dirigida pel nostre director, Principal Invitat, el mestre ANDRÉS VALERO-CASTELLS; el Cor dirigit per la directora CARLA SANT MARTIN, i el Grup de Metalls Llacet Brass Band, que faran un intens recorregut per la història dels grans compositors clàssics i contemporanis, com Pachelbel, Teleman o Johan de Meij.
 
Per tot això, i pel que aquest FESTIVAL DE PRIMAVERA, pot i ha de representar per a la Primitiva i per a la Ciutat de Llíria, els anime que ens acompanyen en aquest cicle de concerts i que podem compartir el plaer de la música.

                        Salvador Navarro Martínez
                       President de la Banda Primitiva
Patrocinen:GRUPO CIBO, GES SEGUROS, RIIVERA MUSICA, VIROSQUE i SKIDO Servicios 
Col·labora: M.I. Ajuntament de Llíria