Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Salvador NavarroCom a President de l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Lliria, és per a mi un plaer presentar-vos el “FESTIVAL DE PRIMAVERA 2009”.

Per segon any consecutiu tots els clariners i aficionats a la música en general, tindran l’oportunitat d’escoltar i gaudir dels concerts que oferiran tant les agrupacions musicals que formen part de l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Lliria, com d’altres que ens acompanyaran en aquest Festival 2009.

En aquest segon any de Festival, hem volgut donar-li major rellevància a la música de cambra, per això hem convidat a conjunts com EDETANIA CAMERATA i LLACET BRASS BAND que ens permetran gaudir les meravelloses composicions escrites per aquest tipus d’agrupacions.

Seguint amb la nostra política d’invitacions a les bandes de la nostra comunitat, ens acompanyaran les bandes “LA LIRA DE CHESTE” “ LA SOCIEDAD MUSICAL SANTA CECILIA DE CHELVA” i “LA UNIÓ MUSICAL D'ALDAIA”
Menció especial mereix també el suport de la Banda Primitiva als joves músics, com demostra la participació de la “BANDA JUVENIL D'EGEA DE LOS CABALLEROS”, “ L'ORQUESTA DEL CONSERVATORI SUPERIOR DE MÚSICA DE VALÈNCIA ”, “L'ORQUESTRA INFANTIL DE LA PRIMITIVA”, i com no, tindrem l’actuació de la nostra BANDA JUVENIL que oferirà el concert de presentació del nou director titular de l’agrupació MIGUEL ÀNGEL NAVARRO GIMENO.
Per descomptat també ens acompanyaran en aquest cicle el L'ORQUESTRA, i La BANDA de la nostra societat, que dirigida pel seu Director Titular MIGUEL MORENO GUNA, serà l’encarregada de clausurar aquest Festival de Primavera 2009.

L’esforç per realitzar i consolidar aquest Festival de Primavera és gran, però la il•lusió per presentar-vos un cicle de concerts digne i interessant musicalment és encara major, esperant que l’oferta musical que els oferim siga del grat de tots vostès, els anime a que ens acompanyen per poder gaudir del plaer d’aquest majestuós art que és la música.

Salvador Navarro
President de la Banda Primitiva de Llíria