Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies

Conrado GastaldoDivendres 27 de juny tindrà lloc al Clarín una Master Class a càrrec del Trompeta Conrado Gastaldo.

  Conrado Gastaldo Vidal va començar els estudis de trompeta a l’escola de música de la banda “La Lírica” de Silla, i posteriorment els continuà al Conservatori Superior de València amb Leopoldo Vidal. Va ampliar estudis a l’estranger amb Bo Nilsson, i realitzà també cursos de perfeccionament amb Pierre Thibaud, Lluís Gonzàlez, David Llavata, José Ortí, Claude Vasse, Thomas Stevens i Max Sommerhalder.

El 1994 formà part de l’Orchestre des Jeunes de la Méditerranée, amb la qual va realitzar una gira de concerts per diferents païssos de la Mediterrània.

Durant els anys 1995-2000 va ser professor al Conservatori Professional de Silla, i del 2000 al 2004 formà part de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears com a ajuda de solista. Posteriorment va reprendre l’activitat pedagògica al Real Conservatorio Superior de Música de Madrid, fins que el 2006 va guanyar per oposició una plaça de professor al Conservatori Professional de Múrcia.

L’experiència orquestral abasta diverses col·laboracions, entre les quals cal destacar l’Orquestra Sinfónica de Madrid, l’Orquestra de València, l’Orquesta de Radiotelevisión Española, l’Orquesta de Málaga, l’Orquesta del Principado de Asturias, l’Orquesta Ciudad de Oviedo, la Filharmonia de les Nacions, l’Orquesta Sinfónica de Bilbao o l’Orquesta Sinfónica de Castilla y León.

Actualment compagina la docència amb l’estudi de la trompeta natural, i forma part de l’orquestra clàssica L’incontro fortunato. També s’ha endinsat en el món del jazz amb la “Blacking Dixieland” i la “Benifajazz Big Band”.