Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Image

Els dies 6 i 7 de desembre tindrà lloc una Master Class impartida pel trompeta solista de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana Rubén Marqués Colomer.

Nascut a Guadassuar (València) en 1.968, va cursar estudis musicals al Conservatori Superior de Música de València amb Vicente Prats. Ha ampliat estudis i participat en classes magistrals amb els professors Bernard Soustrot, Maurice Benterfa , Maurice André, Pierre Thibaud i Roger del Mote.

En 1.986 va guanyar la plaça d'assistent solista en l'Orquestra Ciutat de Barcelona . Des del 1990 fins a 2006 és trompeta Solista de l'Orquestra València, actualment en excedència. En l'actualitat és trompeta solista de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana i Professor del Conservatori Superior de les Illes Balears.

A més del seu treball en Orquestra i docència és un actiu intérpret solista i camerístic. És membre del Barcelona Brass Ensemble i del quartet Vesperale, amb el qual ha gravat en CD el Toot Suite de Claude Boling. Com a solista hi ha actuat amb les Orquestres Simfònica de Madrid, Simfònica de Lisboa, Ciutat de Granada, Collegium Instrumentale, Virtuosos de Moscou, Reina Sofía de Madrid i València amb la qual, a banda d'interpretar diferents repertoris, va estrenar en 1.991 el concert per a Trompeta i Orquestra d'Amando Blanquer.

Habitualment participa en cicles de Música de Cambra en diferents auditoris d'Espanya i estranger i impartix classes magistrals.

Treballa amb Jóvens Orquestres preparant la secció de trompeta.

És col·laborador assidu de l'Orquestra de Cambra Joaquín Rodrigo, Orquestra les Arts, Orquestra de Cadaqués, Orquestra Simfònica del Mediterrani, Collegium Instrumentale y Orquestra del Festival de Stresa ( Itàlia).

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb la Secretaria del Centre (Tel.962780847).