Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Santa Cecília 2008 Comença la setmana d'actes commemoratius de la festivitat de Santa Cecília 2008.  Del 17 al 23 de novembre tindran lloc un seguit d'actes centrats en les nostres agrupacions i en l'Escola de Música.  
Aquest any l'Oquestra compleix 20 anys. Per tal de celebrar-ho s'ha programat una exposició fotogràfica i un concert homenatge a la formació i al seu primer director, En Rafael Villarejo.
 
 
 
 
ACTES
 
Dilluns 17 Novembre, 19:30
Exposició 20 anys d'Orquestra
Inauguració de l'exposició fotogràfica commemorativa dels 20 anys de l'Orquestra.

Dimecres, 19 Novembre, 19:30
Presentació DVD
Presentació del DVD i CD que es van gravar el dia 7 de juny amb motiu de la presentació del nou Director Titular d'esta Societat.
Comptarem amb la presència de Josep Pons , director titular de l'Orquestra Nacional d'Espanya.

Dijous, 20 Novembre, 17:30

Berenar Escola de Música
Berenar per a tots els alumnes de l'Escola de Música

Dijous, 20 Novembre, 18:30
Lliurament de Diplomes i Beques
Lliurament de Diplomes als alumnes de l'Escola de Música que van obtindre les més altes qualificacions durant el passat curs i concessió dels Premis-beca que atorga la nostra Societat i Socis-patrocinadors a aquells músics mereixedors pels seus expedients acadèmics.

Divendres, 21 Novembre,  21:00
Concert de la Banda Juvenil (Programa)
Concert de la Banda Juvenil en commemoració de la festivitat de Santa Cecília. Al mateix acte es donarà la benvinguda als nous integrants d'aquesta agrupació. 

Dissabte, 22 Novembre, 22:00

Concert 20 Aniversari Orquestra Simfònica (Programa)
En aquest any 2008, la Junta Directiva ha considerat oportú que l'event més rellevant de les celebracions en honor a Santa Cecília tinga com a principal protagonista a la nostra Orquestra Simfònica, que oferirà un concert extraordinari en commemoració del vinté aniversari de la seua creació, donant-li així així tot el suport que es mereix.
Al mateix temps, la nostra societat vol rendir un merescut homenatge al que fou el seu primer director titular i principal ànima musical des de la seua creació, En Rafael Villarejo Ramírez, que en aquesta ocasió tan assenyalada empunyarà de nou la batuta com a director invitat al front de l'Orquestra.
Al finalitzar hi haurà discoteca mòbil en el local social per a tots els socis, músics i simpatitzants que vulguen passar una divertida vetllada.


Diumenge, 23 Novembre

Trasllat de Santa Cecília, 12:15
Trasllat de la imatge de Santa Cecília des del local social a la parròquia de Sant Francesc acompanyada per la Banda Juvenil de la Primitiva.
Missa de Santa Cecília, 12:30
Missa solemne en honor a Santa Cecília amb la participació del Cor de la Banda Primitiva

Cercavila, 13:30
Cercavila a càrrec de la Banda Juvenil

Pel·lícula: Tocar y luchar 18:00
Es tracta d'un documental sobre les escoles de música de Veneçuela. Amb aquesta projecció, la societat de l'Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria rendirà homenatge al Sistema Nacional d'Orquestres Infantils i Juvenils de Veneçuela, que tenen en l'Orquestra Juvenil Simón Bolívar la seua màxima representació i acaben de rebre el premi Príncep d'Astúries de les Arts 2008