Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
youtubeYouTube anuncia el llançament de l'«Orquestra Simfònica de YouTube 2011», que culminarà amb una actuació en l'òpera de Sidney.
YouTube col·laborarà amb algunes de les principals personalitats i institucions de la música clàssica per a presentar l'Orquestra Simfònica de YouTube 2011. En Espanya contarà amb tres col·laboradors locals: la Banda Primitiva de Llíria, que és la banda civil de música més antiga d'Espanya, l'Orquestra i Cor Nacionals d'Espanya (OCNE) i l'Orquestra Simfònica de Galícia. YouTube organizará amb ells audicions durant el mes de novembre.
La iniciativa compta amb la col·laboració de Michael Tilson Thomas, l'Orquestra Simfònica de Londres, l'Orquestra Filarmónica de Berlín, l'Orquestra Simfònica de Sidney, així com de Hyundai.
Més informació: Nota de premsa
http://www.youtube.com/symphony

YouTube colaborará con algunas de las principales personalidades e instituciones de la música clásica para presentar la Orquesta Sinfónica de YouTube 2011. En España contará con tres colaboradores locales, entre ellas la Banda Primitiva de Llíria, que es la banda civil de música más antigua de España. Los otros dos son la Orquesta y Coro Nacionales de España (OCNE) y la Orquesta Sinfónica de Galicia. YouTube organizará con ellos audiciones durante el mes de noviembre.