Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies

Inauguració Sala MalatoDiumenge 3 d'abril, a les 19h, se celebrarà l'acte d'inauguració de la Sala de Cambra ubicada en el soterrani del nou edifici de la Banda Primitiva i que estarà dedicada a l'inoblidable i volgut director de la Banda Primitiva des de 1960 fins a 1975 José María Malato Ruiz. La sala, amb capacitat per a 106 persones, està equipada amb projector, pantalla, instal·lació d'àudio i cabina per a allotjar equips de gravació. Així, serà esta nova sala un lloc ideal per a concerts de cambra, audicions de l'escola de música, conferències, cursos o gravacions. A més, aprofitant les potencialitats de les noves tecnologies, podrà ser utilitzada també per a projectar concerts en directe a través d'Internet.

En el mateix acte tindrà lloc un concert a càrrec de l'agrupació de cambra Vent a Cinc, concert que forma part, al seu torn, del cicle programat amb motiu de la inauguració de les noves instal·lacions.

Vent a Cinc és un quintet de vent integrat per Josefina Martínez, flauta, Aitor Llimerá, oboé, Vicent Navarro, trompa, Santiago Pérez, clarinet i Miguel Puchol, fagot. L'agrupció oferirà la interpretació en la primera part de dos obres que el mestre José Mª Malato va interpretar en els seus primers anys de director en la Banda Primitiva: l'obertura de l'òpera “Guillermo Tell” de Rossini y la famosa suite composada per Modest Mussorgsky “Quadres d'una exposició”. Per a la segona part, els components de Vent a Cinc han triat tres obres d'eminents arrels espanyoles: 'Suite Española' d'Isaac Albéniz, '4 piezas españolas' de Manuel de Falla i una selecció de l'òpera 'Carmen' de G. Bizet.

Sala J.M. MalatoSerà este el primer concert de la nova Sala, espai que, junt amb la resta d'instal·lacions, i en paraules del president de la societat, Salvador Navarro, “reafirmen la posició musical de la Banda Primitiva dins i fora de la Comunitat Valenciana”, alhora que són una mostra que “valorem la nostra història, continuem el treball dels nostres avantpassats i assegurem el futur de la Banda Primitiva”.

Sala J.M. Malato

Donada la limitada capacitat  de la sala, s'informa que el concert es projectarà en directe en les televisions de la seu social.