Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Image

Andrés Valero-Castells està nominat als Premis de la Música 2008 que atorguen la SGAE y la Fundació Autor, en la categoria de Millor Autor de Música Clàssica.
L'obra nominada és la seua 3a Simfonia, Epidèmia silenciosa per a orquestra. La versió escollida per l'organització dels premis és la registrada a l'estiu de 2006 al nostre Saló-Teatre per la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana dirigida pel mestre clariner Manuel Galduf.

Els Premis de la Música van ser instituïts en 1996 per la Sociedad General de Autores y Editores (SGAE) i Fundació Autor en col·laboració amb la Societat d'Artistes d'Espanya (AIE) en reconeixement al treball d'autors, artistes, compositors i, en general, a tots els professionals de la música. Des de l'any 2001, és la Academia de las Artes y las Ciencias de la Música l'encarregada de la seua organització.
La vocació plural d'estos premis va aconsellar, a partir de la seua tercera edició, incloure en el cens de votants a una selecció de professionals de la premsa musical nacional i internacional, companyies discogràfiques, agències de representació artística i establiments comercials de música. Este cos de votants format pels propis creadors i artistes, junt amb els professionals de la indústria musical són en definitiva, els que trien els finalistes i premiats dels Premis de la Música.

Més informació