Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Image

La Junta Directiva de la nostra Societat es proposa potenciar l'ús de les noves tecnologies. Un dels objectius és facilitar la comunicació entre tots els membres d'esta gran comunitat (músics, socis, pares d'alumnes, simpatitzants...). A més, eixa comunicació ha de ser el més fluida i immediata possible. És per això que es fa necessària la participació de tots per tal de facilitar les vies de comunicació més avantatjoses.
Internet ja forma part de les nostres activitats d’oci i treball més quotidianes. Ara es tracta d’aprofitar les ferramentes d’esta nova manera de comunicar-se. Per tal d’aconseguir-ho és molt important que tots ens registrem com usuaris de la nostra web.

El procés de registre és molt ràpid (teniu més informació a l’apartat Ajuda del Menú Principal) i dona accés a algunes seccions de la web que solament són per a usuaris registrats donat el seu contingut.
Si durant el registre o posteriorment es produeix algun problema, ja siga oblit de la contrasenya o qualsevol altre, no dubteu a enviar un missatge explicant el cas per tal que estiga resolt amb la màxima celeritat.
Una vegada completat el procés de registre, si sou músics d’alguna de les formacions de la Societat (Banda, B. Juvenil, Orquestra, Cor), heu d’enviar un correu, bé al responsable de la formació o bé al Webmaster (teniu tots els correus a la secció Contactar ). En eixe correu haureu de comunicar que us heu donat d’alta a la web i indicar quin nom d’usuari o correu electrònic heu emprat, a més de la formació a la qual pertanyeu. Tot açò és necessari per que se vos puga classificar dintre de la vostra formació. D’esta manera rebreu al vostre correu tots els avisos que l’encarregat de la vostra agrupació estime necessaris: assajos, canvis de programació, partitures...

Amb tot açò contribuirem també a la conservació del medi per la disminució del consum de paper alhora que suposarà un important estalvi econòmic.

Moltes gràcies per la vostra participació