Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Muses 2010Estimada Família clarinera, amics i simpatitzants:
Un any més, el nostre benvolgut CLARÍN, es vesteix de gala en una nit màgica, plena d'esplendor, de llum, d'il·lusió i com no, de MÚSICA.
Com va dir Albert Einstein "la diferència entre el passat, el present i el futur és sols una il·lusió persistent". La nostra societat compta amb un passat prestigiós, un present compromés i un futur esperançador, sempre am eixa IL·LUSIÓ que ens caracteritza.
...IL·LUSIÓ és el que es respira aquesta nit en la que commemorem el 59 aniversari de la inauguració del nostre grandiós teatre i sala de concerts per qual han desfilat grans artistes i grans músics.
...IL·LUSIÓ en aquesta nit que proclamem a la nova Clarinera Major i Regina de les Muses de la Música per al proper any. Una tradició que es remunta ja a l'any 1953.
...IL·LUSIÓ amb la que, l'actual i fins a esta nit Clarinera Major i Regina, Maria Santes Alamá, a la que acomiadem agraint-li la seua meravellosa repreentació i col·laboració al llarg de l'any, donarà el relleu a la senyoreta Vanessa Arrue Báez, músic de la nostra Banda Juvenil i motiu d'orgull per al seu iaio, el nostre estimat i irrepetible conserge, Guillermo.
...IL·LUSIÓ és el que no faltarà a Vanessa i a la seua cort d'honor formada per 10 jovens clarineres i les dametes. IL·LUSIÓ és amb la que s'ha preparat aquesta vetllada, IL·LUSIÓ és amb la que els músics oferiran les millors notes i IL·LUSIÓ és la que vostès, socis, amics i simpatitzants aporten amb la seua presència, i la que persisteix al llarg de la nostre història. IL·LUSIÓ també dels qui no poden estar presents hui.
...En nom de la Junta Directiva i en el meu propi, del director de la banda i els músics i, de la Clarinera Major i la seua cort, gràcies a tots i gaudisquen d'aquesta meravellosa nit.
Una forta abraçada
Salvador Navarro Martínez, president.

Mantenedora:
M. Luisa Martínez Díaz
M. Luisa Martínez DíazDirectora de l'Institut Superior d'Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana. Inspectora d'Educació de la Direcció Territorial d¡Educació de València de la Conselleria d'Educació. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació. Màster en Gestió de Qualitat en el Sistema Educatiu, i Màster en Gestió Cultural.
La seua especialització s'ha desenrotllat en la coeducació i educació en valors, en l'avaluació i gestió de qualitat en centres educatius i en el desenrotllament legislatiu i implantació de les Ensenyances Artístiques Superiors a la Comunitat Valenciana.
Ha realitzat i impartit diferents cursos de formació i desenrotllat diverses publicacions, destacant els relacionats amb els temes d'igualtat d'oportunitats en l'educació, desenrotllament legislatiu de les Ensenyances Artístiques, així com de gestió de qualitat en més de cinquanta centres educatius amb el respectiu seguiment i avaluació de la seua implantació. Ha participat igualment com a organitzadora i ponent en diferents congressos, jornades, fòruns d'opinió, debats, seminaris, etc. sobre temes d'Inspecció Educativa, Ensenyances Artístiques, Gestió de la Qualitat en els Centres, Projectes Multidisciplinaris, Gestió del Talent, Lideratge Participatiu, Gestió per Competències, Coeducació, Educació en Valors.


Programa del concert de la Banda Primitiva:
-Huapango de J.P.Moncayo
-Danzón núm. 2 d'A. Márquez
-Himne a la Banda Primitiva de J.V. Mas Quiles
-Himne a la Comunitat Valenciana de J. Serrano

DIRECTOR: Miguel Moreno Guna