Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Image

El Saló Teatre de la Banda Primitiva de Llíria, és sens dubte, el millor recinte que les nostres agrupacions disposen per a realitzar els seus concerts.

El Teatre, construït en 1951, amb l'esforç personal dels membres de la Societat,i recentment rehabilitat, és per la seua bellesa, funcionalitat i acústica admirat per tots els seus assistents.

El Teatre amb un aforament de 967 localitats, distribuïdes en 602 butaques de pati, 70 localitats de llotja, 145 localitats de platea i 142 de general.Image

L'escenari ocupa 10 metres de profunditat, 17 metres d'ample i 19 metres d'alçària. En la seua distribució entren 8 camerinos individuals i dos col·lectius. La instal·lació d'amplis serveis, tant en el teatre com en l'escenari, completa l'obra.

Actualment, el Teatre alberga tant actuacions de les nostres agrupacions, com d'altres entitats públiques i privades, existint la possibilitat de lloguer de les seues instal·lacions.

El Teatre de la Banda Primitiva s'adapta a l'ús de les noves tecnologies, equipant-se amb els últims avanços en CINE DIGITAL, sent de les poques instal·lacions a Espanya que proporcionen accés a este servei.