Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Temporada de la Primitiva  Continuant amb la seua llarga i històrica trajectòria musical, la Banda Primitiva presenta per aquesta nova temporada una sèrie de concerts i diversos actes que comprenen un ample ventall musical dirigit al públic més exigent: concerts simfònics (bandes, orquestres), conferències, música de cambra, cors, teatre, etc...
  La nova TEMPORADA DE LA PRIMITIVA 2008-2009 continua potenciant i finançant els grans valors musicals d’aquesta gran societat musical que és el Clarín, i permet que puguem escoltar puntualment, i en tota la seua esplendor tècnica i artística, a les diverses agrupacions que formen el conglomerat musical de la nostra Societat, així com altres Bandes i conjunts que cada any participaran en aquesta nostra Temporada, dirigits per alguna de les més rellevants i prestigioses batutes del nostre país i fins i tot de l’estranger.
  La valoració de la primera edició del Festival de Primavera 2008 no pot ser més positiva i satisfactòria. Així ho corrobora l’afluència de més de 3000 persones que han assistit a tots els esdeveniments que s’han celebrat al nostre Local Social entre el 10 de maig i el 7 de juny.
  Seguint amb la línia marcada, una programació cuidada, encara més ambiciosa -si cap- que en el Festival de Primavera 2008, la il•lusió pel futur, la frescor d’idees, les ganes de treballar..., constitueixen la base que la imatge de la nostra Societat millore i el nostre Clarín siga sempre present en tots els esdeveniments musicals del nostre País. La nostra màxima principal és QUE LA MILLOR BANDA SIGA TAMBÉ EL MILLOR MODEL DE SOCIETAT MUSICAL, per això presentem la nova “Temporada de la Primitiva 2008-2009” que a bé assegurança, continuarà sent un referent musical alhora que incrementa les expectatives de la nostra Entitat i el nivell artístic-musical i l’afició dels nostres músics i socis.
Animem a tots els socis i simpatitzants a participar activament de la programació que s’ha preparat “sense eixir de casa”, esperant i agraint comptar amb la seua presència en tots els concerts i els diversos actes a realitzar.
    JUNTS ACONSEGUIREM FER MÉS GRAN EL NOSTRE CLARÍN