Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies

Fernando Palacios, director de Radio Clásica (RNE)El diumenge 1 de febrer a les 18h, la Banda Primitiva baix la batuta del seu director titular, oferirà un Concert en família. Comptarem amb la presència del director de Ràdio Clàssica de RNE, Fernando Palacios com a narrador. En programa un conte infantil creat per Carmen Santonja sobre la música de Peer Gynt de Grieg.

Fernando Palacios és natural de Castejón (Navarra), professor de Pedagogia Musical i divulgador de la música clàssica en distints programes de RNE i TVE, manté una llarga relació amb Ràdio Clàssica (com a col·laborador) des de fa 25 anys. A més, és assessor del Departament d'Activitats Pedagògiques del Teatre Reial i tot un expert a acostar la música a diferents públics. Fernando Palacios és compositor, pedagog, showman, i intérpret d'una àmplia gamma de tipus de músiques. És un virtuós de la trompeteta de plàstic, la qual cosa no li impedeix ser al mateix temps especialista en la formació del professorat; treballar amb diferents Orquestres Simfòniques en la seua relació amb els xiquets; crear disc-llibres, dedicats a la difusió dels diferents llenguatges musicals entre els xiquets.
Palacios ha creat grups musicals, com "Rudy Amstrong" o "Plásticos Palacios", escrit llibres com "La Brújula al oído", o "Escuchar", entre altres, i ha dirigit programes com "Caja de música" en TVE i "Música sobre la marcha", en RNE. La seua faceta de compositor l'ha orientat fonamentalment cap als xiquets i els jóvens i ha col·laborat amb nombroses orquestres de tota Espanya. Recentment ha sigut nomenat Director de Ràdio Clàssica, de RNE.

PeerGynt, Aventuras y desventuras de un pícaro y fantasioso personaje que jamás se hizo adulto

Peer Gynt llegó a los dominios del rey de la montaña tan agotado que se cayó de bruces contra una roca haciéndose un chichón en la frente del tamaño de un huevo.
Una alegre risa de mujer le hizo volver en sí, y al alzar la cabeza descubrió ante él a una hermosísima dama vestida de verde.
La dama de verde le dijo que era hija del rey Brose.

- Pues yo soy el hijo de la reina Ase - no dudó en responder
el muy fantasioso.
- ¡Estupendo! - exclamó ella. - Hemos nacido el uno para el otro - y sin más preámbulos se puso a gritar:
- ¡¡Caballo de bodas!! ¡¡Caballo de bodas!!

Y ¿sabéis lo que apareció?: pues un cerdo; un cerdo gigantesco en el que ambos se montaron para ser conducidos al palacio del rey Brose.