Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies

Banda Juvenil

Lo sentimos,este contenido no está traducido.
Sorry, there are no traslations available for this content.


Miguel Ángel Navarro Gimeno

 

Miguel Ángel Navarro Gimeno
Va iniciar els seus estudis en el si de la Banda Primitiva de Llíria i els va continuar en el Conservatori de València, sent els seus principals professors D. Enrique Rioja Lis i D. Vicente Campos. Va realitzar els seus estudis superiors de trompeta en el Conservatori Superior de Barcelona amb D. Jaime Espigolé i Douglas Prosser graduant-se amb Matrícula d'Honor i Premi d'Honor de Grau Superior. Va completar els seus estudis en Fribourg (Alemanya) i Los Angeles (E.E.U.U.) amb el professor Anthony Plog i va treballar esporàdicament amb  professors com Phil Smith (New York Philarmonic), Klaus Walendorf (Berlín Philarmonic), Brent Dutton (San Diego Symphony), Mark Gould (Metropolitan Opera de New York) , entre d'altres.
Com a solista va actuar en diverses ocasions en el cicle “Orgues de Catalunya”, Festival d'Orgues d'Astúries, Setmana Religiosa d'Avilés o Setmana Religiosa de Conca. Ha realitzat tres cicles de recitals a Andalusia, Catalunya i Castella La Manxa, gravant per a Ràdio Nacional d'Espanya i Catalunya Ràdio i estrenant la peça Hominid Suite, composta especialment per a ell pel compositor americà Arthur Brooks ( Universitat de Boca Raton. Florida).

Read more...

Lo sentimos,este contenido no está traducido.
Sorry, there are no traslations available for this content.


Vicepresident de Banda Juvenil: Lluis Albert
Formulari de Contacte
Musicians of Junior Band

Read more...

Image

La Banda Juvenil Primitiva de Llíria, was formed in 1953. The junior band serves as a first learning step during the instruction of the new musicians in the Music School of our society. Its first conductor was Lirio Palomar Faubel.

Read more...