Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Lo sentimos,este contenido no está traducido.
Sorry, there are no traslations available for this content.


Empar Llàcer SanchisNatural de  Benifaió, inicia els estudis musicals a la seua localitat natal i continua la seua formació al Conservatori Superior de Música de València en l’especialitat de  flauta amb José Maria Ferriz i MªDolores Tomàs, obtenint  el Títol Superior   l’any 2000. Eixe mateix any comença la carrera de cant amb Estrella Estévez.
Compta amb la Diplomatura de Magisteri Musical i actualment estudia cant amb la soprano Gloria Fabuel al Conservatori Superior de València.
Ha realitzat diversos papers com a solista en els tallers i concerts del Conservatori: Te Deum de Charpentier, Dido i Eneas de Purcell i L’Israel a l’Egipte de Händel, entre altres.
Ha realitzat diversos cursos de Direcció Coral i Direcció Coral Infantil amb professors com Diego Ramon,  Juan Luis Martínez, J,Gil Tàrrega, Mònica Perales, Vicky Lumbroso, Francesc Perales.
Ha dirigit diverses corals i, actualment, és professora de l’assignatura de coral  a l’escola de música de l’Eliana i a l’escola de música de la Banda Primitiva de Llíria.
Entre 2001-2004  ha sigut membre de la Coral Catedralícia de València .
Des de 2003  col·labora assíduament amb el Cor de la Generalitat Valenciana al Palau de les Arts.