Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Lo sentimos,este contenido no está traducido.
Sorry, there are no traslations available for this content.


Raúl MartínEl músic del Clarín, Raúl Martín Niñerola, ha guanyat este cap de setmana el I Concurs de Composició Musical per a Banda de Música celebrat a l'Auditori de Galícia (Santiago de Compostel·la) el passat diumenge 23 de novembre.

El concurs està organitzat per la Conselleria de Cultura i la Federació Gallega de Bandes amb la intenció de fomentar el repertori gallec entre les bandes.

En cada secció s'escolliren tres obres que la Banda Sinfónica da Federación Galega gravarà en breu. A més l'obra de Raúl, A revolta Irmandiña, serà l'obra d'obligada interpretació per a la Tercera Secció del Certamen de Bandes de Galícia del 2009.

Reproduïm ací  l'artícul publicat en  la web de la Federació de Bandes gallega :

Aquest cap de setmana, en l'auditori de Galícia també va haver-hi espai per a la composició. De la mà de Zurzo Souto es va presentar hui, diumenge, el I Concurs de Composició musical per a banda de música i banda de música simfònica.
En la primera de les categories el primer premi va ser per a l'obra “A revolta Irmandiña” de Raúl Martín Niñerola i en la secció simfònica l'obra guanyadora va ser “O soño de Breogán” de Juán Pedro Durán Alonso.
La convocatòria d'aquest concurs es va realitzar a través de la Conselleria de Cultura de la Xunta de Galícia i la Federació Gallega de Bandes de Música, organismes que van estar representats en l'entrega de premis pel seu director general, Luis Bará i pel president Emilio Vázquez.

Enhorabona Raúl!!