Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Lo sentimos,este contenido no está traducido.
Sorry, there are no traslations available for this content.


Resultats enquestaUna vegada finalitzat el període de realització de l'enquesta sobre l'ús de la nostra web, volem agrair la participació a tots aquells/es que l'heu omplit.
A més, he preparat un informe comentant algunes de les aportacions rebudes.
L'enquesta conté camps de valoració numèrica i camps de text per a escriure observacions, suggeriments o explicacions.
Mostrarem la mitjana de les notes introduïdes que, encara que no tenen cap valor estadístic, sí que ens serveixen per a detectar deficiències en algunes seccions de la web.
Respecte als comentaris enviats pels usuaris, hem volgut transcriure ací totes aquelles que aporten alguna cosa interessant o que requereixen d'una explicació.
Podeu afegir els comentaris que estimeu oportuns fent clic en COMENTARI NOU (al final de l'article)

NOTES:

Disseny 8,34
Utilitat 8,34
Puntualitat en la informació 8
Facilitat d'ús 8,09

IDIOMA DE LECTURA PREFERIT:
Valencià:39
Castellà: 4
Ns/nc:1

NOTES SECCIONS:

Àlbum 7,3
Fòrum 6,42
Descàrregues 6,89
Vídeos 7,16
Llibre visites 7,07
Enllaços 7,64
Notícies 7,57
Calendari 8,11

PERIODICITAT DE LES VISITES:
Tots els dies: 3
De 2 a 5 vegades a la setmana: 17
1 vegada a la setmana: 8
Menys d'una vegada a la setmana: 10
Altres: 6

ÚS DE RSS
SÍ: 12
NO: 28
NS/NC: 4

A continuació mostrem algunes de les aportacions dels usuaris. Feu clic sobre cada rectangle per a llegir l'explicació.

caldria millorar un poc els fòrums, amb codis de php3 o alguna cosa similar aixi seria més interessant postear en els fòrums.

La versió PHP del nostre servidor és la 5.2.6. El codi emprat en la web és PHP5 que és el més modern.
No sé a quin tipus de codi et refereixes ni perquè seria més interessant l'ús dels fòrums amb ells. T'agrairia que explicares un poc més este suggeriment.
De tota manera, moltes gràcies per aportar idees.

home a mi xd ,però hi ha gent que no sap llegir ni parlar valencià o li costa,i podria estar bé tenir-lo també traduït ,hi ha moltes pàgines de traducció, i de valencià aquesta per exemple: el Softcatalà

La web està publicada integrament en valencià i en castellà, a més, les parts més estàtiques estan també en anglès.
Als fòrums es pot escriure en qualsevol llengua del món. Tot depén de qui vulgues que t'entenga.

Me gustaría en valenciano,pero no el que se usa en la página, ajeno a nuestro modo de hablar y de construcción de las frases.

Sense intenció d'encetar ací una discussió socio-lingüística ni polemitzar sobre coses que no ens corresponen, crec necessari un aclariment.
Pense que és indispensable la correcció a l'hora de publicar qualsevol document. Quan el document està en una web,està a l'abast de qualsevol persona amb accés a Internet (milions de persones). Entre estes persones trobaríem a gent que parla diversos idiomes, que té molts variats nivells culturals, interessos... A l'hora de fer una web com la nostra hem de buscar arribar al major nombre d'usuaris possible. Per això usem 3 idiomes amb tota la feina extra que això suposa. No podem adaptar la redacció dels continguts a les peculiaritats lingüístiques de cada zona, per tant, l'únic registre lingüístic vàlid és l'estàndard que és el que intentem respectar en tot moment. Eixe estàndard pot estar en ocasions allunyat del registre col·loquial però és l'únic que ens garanteix l'enteniment entre una comunitat donat que té com objectiu la comprensió més fàcil entre tots els parlants d'una llengua, independentment de la seva procedència geogràfica, històrica o social i, per tant, és una varietat dialectal que supera la diversitat i la variació.
A més, no podem desatendre la nostra tasca educativa com a centre d'Ensenyament, per tant, hem de participar en la formació, no solament musical, dels membres de la nostra Societat.
Els textos en valencià de la nostra web estan redactats seguint les pautes marcades per la Generalitat Valenciana i la seua Conselleria d'Educació.
Pel que fa a la redacció de les notícies, no intentem en cap cas fer de periodistes perquè no ho som. Ens limitem a donar tota la informació de la manera més clara possible. Qualsevol usuari pot col·laborar enviant-nos notícies o redactant-ne per a ser publicades.

son font interessnt de comunicacio, encara que crec que ens faltaria un privat per als musics, pense que molts es tallen d'escriure coses pq saben que es public.no se, estaria be que pogueren expressar les seues opinions sobre els concerts assaigos etc, a vore si ens ajudava a millorar.

Tots els fòrums no són públics. Per exemple els de les Agrupacions Musicals són solament per a usuaris registrats. Si no s'introdueix el nom d'usuari i contrasenya no apareixen al llistat de fòrums.

Es muy dificil de manejar, de entrar con la clave y de entrar en los forums. No debe ser muy atractiva por cuanto los foros son muuy viejos.

Entrar com usuari registrat no té major dificultat que recordar les dades concretes i introduir-les al camp corresponent. Els majors problemes es donen perquè s'obliden estes dades. El més recomanable és usar noms d'usuari simples, una sola paraula, sense espais ni caràcters poc usuals. En cas d'oblidar la contrasenya és pot sol·licitar l'enviament d'una nova si es recorda el nom d'usuari i el correu emprat en l'alta. En cas contrari, sempre podeu enviar-nos un correu explicant el problema i ho solucionem en unes hores.
No veig la relació entre l'atractiu de la web i l'antiguitat dels fòrums. Podries argumentar-ho?

... els laterals morts en blau sols m'eixen a mi?massa espai perdut.no dic que tot estiga apelotonat pero tampoc ajuda molt no voreu tot d'una ullada.jejeje tot constructiu ehhh...

La web està optimitzada per a una resolució de monitor de 1024x768 px, que és la resolució dels monitors del 49,11% dels nostres visitants del darrer any. Intentem adaptar-nos al major nombre d'usuaris.
Quan més resolució tinga el teu monitor, més espai et sobrarà als costats.
Tractarem de millorar-ho en la propera versió.

molt bonic i tot el q vullgues, però estic inscrit xa q m'arriven les llistes dels assajos i ncara estic esperant, i damunt quasi sempre està mal i tarda mig hora fins que is tots els dies. molta pàgina, pero res de res!!!! qui la fet sa lluit

Moltes gràcies per la teua primera apreciació estètica.
1. Donar-se d'alta a la web no comporta rebre els correus de la Banda. Per tal que pugueu rebre'ls m'heu de fer saber que sou músics de la Banda. Després de donar-vos d'alta, m'heu d'enviar un correu dient-me el vostre nom d'usuari i de quina agrupació formeu part (Banda , Banda Juvenil o Orquestra). Una vegada classificats començareu a rebre els correus.

2. Si has llegit un d'eixos correus informant dels assajos, sabràs que a la part de baix diu:
Aquesta programació pot sofrir canvis. A la part inferior de la web, el mòdul BANDA mostra la informació actualitzada cada setmana.

La programació d'assajos s'envia a principis de mes. És una estimació que pot sofrir canvis. Quan hi ha un canvi no s'informa per correu per no saturar les bústies dels usuaris. En lloc d'això, us remetem a la web que si que té la informació actualitzada o bé al tauler d'anuncis del nostre Local Social. No obstant, si prefereixes rebre les modificacions del calendari d'assajos per correu, envia'm la teua adreça i t'ho faré arribar puntualment.

3.No sé a que et refereixes quan dius que “tarda mig hora”. Supose que ho dius pel temps de càrrega de la web al teu navegador. Vull pensar que et queixes perquè tens una connexió de banda ampla i la nostra web es carrega més lentament del desitjable. Sabràs que això depèn en gran mesura de:

  1. Per a quines coses empres la connexió: si al mateix temps que navegues estàs emprant un programa d'intercanvi de fitxers (P2P), la velocitat pot veure's reduïda dràsticament.
  2. El contingut de la web: òbviament no pesa el mateix (en Kb) la web de Google, que només té una imatge, que una web amb més contingut gràfic. A més la nostra web és dinàmica, per la qual cosa ha de fer consultes a les bases de dades cada vegada que es carrega. Hi ha aplicacions que s'encarreguen de mesurar el temps descàrrega de les webs. Jo he fet la comprovació a la nostra web i, després de carregar 5 vegades, la mitjana de temps és de 4,76 segons. La de l'Ajuntament de Llíria és de 6,31 segons.
  1. El navegador: tots els navegadors no són iguals. A més s'han d'actualitzar per a que puguen interpretar el codi correctament i el més ràpid possible. Com a suggeriment personal, t'invitaria a que canvies el teu navegador per Firefox 3 , si no ho has fet ja.
  2. Programari maliciós: és convenient tindre un bon antivirus, un tallafocs, i un antiespia que eviten la instal·lació no desitjada de programes malintencionats que consumeixen bona part del nostre ample de banda a més d'usar el nostre ordinador com a font d'altres infeccions. Estos programes de seguretat també poden ralentir la nostra connexió.

Jose A. Martínez
El que s'ha lluït

RSS

Com que hem vist que molts usuaris no coneixen la sindicació de notícies RSS, hem redactat un article explicatiu. El podeu trobar a la secció d'Ajuda del menú principal.

Colors de la web

Hi han hagut algunes referències als colors emprats en la web. Sóc conscient de que el que més facilita la lectura és el negre sobre fons blanc, per tant, fer-ho al revés seria una errada en usabilitat.
Perquè vaig triar un fons obscur?, per estètica. Els gustos estètics de les webs també van canviant a mesura que passa el temps, com les modes. En el moment de dissenyar la web actual vaig creure convenient sacrificar un poc la usabilitat en favor de l'estètica, donat que els textos a llegir no solen ser massa llargs. A més, amb la possibilitat d'augmentar la grandària del text a gust de l'usuari (dalt del Menú Principal), la incomoditat del fons fosc seria menor.
Molt probablement, la propera versió de la web tindrà un fons clar per al text.

Grandària del la font del text

Algun usuari s'ha queixat perquè els textos apareixen molt xicotets. Una solució és fer clic a la lletra A+ que apareix dalt del Menú Principal. Amb cada clic la grandària augmenta.
De tota manera, la grandària de la font emprada als textos és de 12 píxels, que és el recomanable per al públic en general.
També podeu revisar la configuració del navegador o la resolució del monitor.

Descàrregues

Molts han sigut els usuaris que demanen més contingut a la secció descàrregues. Per tal de complir estos desitjos necessitem la vostra col·laboració. A l'apartat CONTACTE teniu els nostres correus per a que pugueu enviar tot allò que trobeu interessant sempre i quant es respecten la legalitat i el sentit comú. Si vos agrada fer muntatges fotogràfics per a fons d'escriptoris no dubteu en passar unes horetes immersos en temàtica clarinera i després ens ho envieu. Publicarem també el nom de l'artista.
Pel que fa a la música per a descarregar, la cosa és un poc més complicada. Hem d'intentar respectar sempre la propietat intel·lectual. De tota manera estudiarem les possibles solucions.

Àlbums
Se'ns ha demanat més fotografies i més actuals de totes les formacions. Intentarem donar-li un poc més de vida als àlbums. També vos recorde que com a usuaris registrats podeu pujar les vostres fotografies relacionades amb la Societat. En la secció d'Ajuda del Menú Principal està explicat com fer-ho. Si teniu problemes per enviar-ne contacteu amb nosaltre
Fòrums

Alguns usuaris coincideixen en comentar el poc ús que es fa dels fòrums. Les raons esgrimides són: falta de temps, peresa per registrar-se, falta de motivació pels temes tractats...
Esta és una secció que no té sentit sense la participació dels usuaris. Qualsevol pot encetar un nou fil amb allò que li resulte interessant o simplement per a comunicar-se amb els companys per a fer un sopar. Eixa és la funció dels fòrums, servir d'eina de comunicació entre els membres de la Societat.
Si considereu que falta algun saló de fòrum més, proposeu-ho.

Solament s'admetran comentaris referits a l'enquesta i l'ús de la web. Per a la resta de temes empreu els formularis de contacte o el Fòrum. Gràcies.