Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Lo sentimos,este contenido no está traducido.
Sorry, there are no traslations available for this content.


Muses 2009Estimats socis i amics:
“Com la història, la música avança en el temps, de manera que un sol esdeveniment pot canviar, no sols com abordem el futur, sinó como veiem el passat”.
En aquesta bella nit de setembre l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria es disposa a celebrar dos grans esdeveniments, que reafirmaran i potenciaran el seu lideratge musical, social i cultural.
En primer lloc, la celebració del LVIII Aniversari de la inauguració del Teatre –Sala de Concerts ens recorda el passat, i ens fa veure la històrica grandesa de la Primitiva en el transcurs dels anys, i a continuació, la Proclamació de la Clarinera Major i Regina de les Muses de la Música, ens presenta el futur a través de la bellesa i la joventut.
Com si d’un bell acord es tractara, hui fem sonar el nostre prestigiós passat, amb un present brillant i un il·lusionant futur, que garanteix i dóna continuïtat a la Simfonia històrica de la Banda Primitiva de Llíria.
En una nit com la de hui no podia faltar la música, que ens acompanyarà al final de l’acte de Proclamació de la Clarinera Major, i que serà interpretada per la Banda Primitiva, ni la bellesa, representada per les Regines entrant i eixint, i Corts d’Honor, tampoc podem obviar el nostre espectacular Teatre-Sala de Concerts, i per descomptat, l’amistat de tots vostès, sense els que res d’açò seria possible.
Per tot això, i centrant-nos en l’Exaltació de la Clarinera Major i Regina de les Muses de la Música, Senyoreta MARIA SANTES ALAMA i la seua Cort d’Honor els donem la benvinguda, i acomiadem amb tot el respecte i admiració per la seua gran aportació a la societat durant els tres anys que ha durat el seu regnat, a la Regina eixint, Senyoreta ROSA MARIA OLIVER TORRIJO, i les Dames de la seua Cort, oferint-les el nostre reconeixement, afecte i admiració que es mereixen.
Clariners i amics: gaudisquen d’aquesta bella i màgica nit, visquen la música, aprofiten el moment, ja que és irrepetible. La celebració és de part de tots els clariners per a tot el món, els que hui ens acompanyen i els que d’una manera, o d’una altra, senten o viuen la Primitiva, encara que hui no es troben entre nosaltres.
Felicite, sincerament, en nom propi i de la Junta Directiva a tots els protagonistes de la nit, començant per la Clarinera Major, Cort d’Honor, Dametes, Director, Banda Primitiva, Mantenidor, i agraïsc als nostres socis, amics i simpatitzants la seua presència en aquesta Gala Literari-Musical, que amb afecte i moltíssima il·lusió els hem preparat.
Un fort abraç
SALVADOR NAVARRO