Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Lo sentimos,este contenido no está traducido.
Sorry, there are no traslations available for this content.


Jesucristo SuperstarEl Cicle programat amb motiu de la inauguració de les noves instal·lacions de la Banda Primitiva canvia de terç. Fins ara ha segut la música la que ha anat sonant en diversos concerts celebrats tant al Teatre com a  la nova Sala José Mª Malato Ruiz. Ara serà el teatre musical el que prenga la paraula. En concret , el Grup de Teatre “El Clarín” representarà, el dissabte 23 a les 18h, el musical “Jesucristo Superstar”, que constitueix tot un repte per al grup de amants del teatre que, sota la direcció de Paco Ibáñez, ens venen delectant amb diferents i variades obres des de 2008.

Jesucristo Superstar, amb llibret de Tim Rice i música d'Andrew Lloyd Webber, constitueix una revolucionaria proposta dels últims set dies de la vida de Jesús en Jerusalem. La traïció de Judas, l'últim sopar, l'amor de Maria Magdalena cap a Jesús i la crucifixió articulen una història a ritme de rock que ens revela la força de l'ésser humà, la joventut de la rebel·lia, la irreverència més estimulant i l’optimisme i esperança que omplin qualsevol vida.

Per al muntatge del musical, es va organitzar un casting el passat 12 de febrer per elegir l'elenc de ballarins/es necessaris per a la representació, casting al qual es van presentar aspirants de diversos pobles del Camp de Túria. En total, prop de quaranta persones, entre actors i ballarins formaran part de la representació. Una representació que , segons Paco Ibáñez respon a la "intenció dels qui formem el Grup de Teatre "El Clarín" de seguir oferint espectacles teatrals d'elevada qualitat  i de producció pròpia". Ibáñez ha volgut també remarcar "l'important esforç que han realitzat tots els participants en la representació, que han hagut de complir un intens programa d'assajos".