Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Lo sentimos,este contenido no está traducido.
Sorry, there are no traslations available for this content.


Banda Primitiva
Tots els grups polítics de l'Ajuntament de Llíria van acordar proposar que el Consell concedisca la Distinció de la Generalitat al Mèrit Cultural a l'Ateneu Musical i d'Ensenyança Banda Primitiva de Llíria. L'alcalde Manuel Izquierdo ha destacat que esta societat "és una de les entitats culturals més importants de la Comunitat Valenciana i ha collit els mèrits suficients al llarg del seu quasi bicentenària història per a rebre este honor", amb el que ja compta l'altra gran banda de la localitat, la Unió Musical.

El Clarín, fundat el 1819, és la banda civil més antiga d'Espanya i ha aconseguit importants èxits musicals en la seua trajectòria artística que li han valgut el reconeixement internacional.

A més, "este és un any molt especial per a la Primitiva que ha obtingut el primer premi en la secció d'honor del 125 Certamen d'Internacional de Bandes de València i ha inaugurat l'ampliació i millora de la seua seu social amb l'ajuda de la Generalitat, situant-se una vegada més en l'avantguarda de la societats musicals de la Comunitat", hi ha assenyalat Manuel Izquierdo.