Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies

Temporada de la Primitiva 2008-09

Lo sentimos,este contenido no está traducido.
Sorry, there are no traslations available for this content.


Veure programació

DIRECTORS
Frübeck de Burgos
Manuel Galduf
Miguel Moreno
Andrés Valero

BANDES
Banda Primitiva de Llíria
Unió Musical de Torrent
L'Ateneu de Cullera

CONFERÈNCIES
Maria Luisa Martínez, Directora de l'ISEACV
Manuel Galduf, Catedràtic de Composició del CSMV, Director D'Orquestra
Joan Cerveró, Director del GIV
Francisco Alcover, Catedràtic d'Història de la Música del CSMV

MÚSICA DE CAMBRA
Spanish Brass
Edetania Camerata
Strombor Brass
Aurum
Llacet Brass

Feu clic a Llegir-ho tot per a veure el calendari d'actes-->

Read more...

Lo sentimos,este contenido no está traducido.
Sorry, there are no traslations available for this content.


Temporada de la Primitiva  Continuant amb la seua llarga i històrica trajectòria musical, la Banda Primitiva presenta per aquesta nova temporada una sèrie de concerts i diversos actes que comprenen un ample ventall musical dirigit al públic més exigent: concerts simfònics (bandes, orquestres), conferències, música de cambra, cors, teatre, etc...
  La nova TEMPORADA DE LA PRIMITIVA 2008-2009 continua potenciant i finançant els grans valors musicals d’aquesta gran societat musical que és el Clarín, i permet que puguem escoltar puntualment, i en tota la seua esplendor tècnica i artística, a les diverses agrupacions que formen el conglomerat musical de la nostra Societat, així com altres Bandes i conjunts que cada any participaran en aquesta nostra Temporada, dirigits per alguna de les més rellevants i prestigioses batutes del nostre país i fins i tot de l’estranger.
  La valoració de la primera edició del Festival de Primavera 2008 no pot ser més positiva i satisfactòria. Així ho corrobora l’afluència de més de 3000 persones que han assistit a tots els esdeveniments que s’han celebrat al nostre Local Social entre el 10 de maig i el 7 de juny.
  Seguint amb la línia marcada, una programació cuidada, encara més ambiciosa -si cap- que en el Festival de Primavera 2008, la il•lusió pel futur, la frescor d’idees, les ganes de treballar..., constitueixen la base que la imatge de la nostra Societat millore i el nostre Clarín siga sempre present en tots els esdeveniments musicals del nostre País. La nostra màxima principal és QUE LA MILLOR BANDA SIGA TAMBÉ EL MILLOR MODEL DE SOCIETAT MUSICAL, per això presentem la nova “Temporada de la Primitiva 2008-2009” que a bé assegurança, continuarà sent un referent musical alhora que incrementa les expectatives de la nostra Entitat i el nivell artístic-musical i l’afició dels nostres músics i socis.
Animem a tots els socis i simpatitzants a participar activament de la programació que s’ha preparat “sense eixir de casa”, esperant i agraint comptar amb la seua presència en tots els concerts i els diversos actes a realitzar.
    JUNTS ACONSEGUIREM FER MÉS GRAN EL NOSTRE CLARÍN
 
Lo sentimos,este contenido no está traducido.
Sorry, there are no traslations available for this content.


Edetània CamerataDiumenge 2 de novembre a les 12h en la Sala de Trofeus de la Banda Primitiva tindrà lloc el concert d'Edetània Camerata. L’ensemble combina els instruments de corda amb els de vent, oferint una versatilitat en el repertori realment atractiva al públic. A més de la música escrita per al grup, entre la qual cal destacar compositors de la talla de Mozart, Rossini, Beethoven, Schubert, entre altres, les possibilitats d’agrupació instrumental són il•limitades.

Read more...

Lo sentimos,este contenido no está traducido.
Sorry, there are no traslations available for this content.


Grup de teatreEl grup de Teatre "El Clarín"  posarà en escena una nova versió d’esta obra, que tantes vegades ha sigut un èxit a Llíria. La il·lusió dels nous actors i actrius, junt amb l’experiència dels més veterans, resulten una combinació perfecta perquè el resultat siga excepcional, ple de dinamisme i aire fresc, tan natural com la vida maiteixa. En fi, esperem que els agrade, disfruten i aplaudisquen el treball realitzat amb gran esforç i molta il·lusió.

 

Read more...

Lo sentimos,este contenido no está traducido.
Sorry, there are no traslations available for this content.


Concert de Nadal

El dissabte 20 de desembre a les 19:30h, el mestre Rafael Frühbeck de Burgos tornarà a dirigir la Banda Primitiva de Llíria, de la que és Director Honorífic des de 1977.

Rafael Frühbeck de Burgos va nàixer a Burgos en 1933, va estudiar en els Conservatoris de Bilbao i Madrid violí, piano, teoria i composició i, més tard, direcció d'orquestra en l'Escola Superior de Música de Munic, on es va graduar "Summa cum Laude". Va rebre també el Premi Richard Strauss.

Rafael Frühbeck ha sigut director de l'Orquestra de Bilbao (1958- 1962), de l'Orquestra Nacional d'Espanya (16 anys, de 1962 a 1978), de les Simfòniques de Düsseldorf (1966- 1971) i de Montreal (1974- 1976), Principal Director Invitat de l'Orquestra Simfònica Nacional de Washington D.C. i de la Simfònica Yomiuri Nippon de Tòquio (10 anys, 1980- 1990), Director Titular de la Simfònica de Viena (1991-96), Director Musical de la Deutsche Oper de Berlín (1992-97) i Director Titular de la Rundfunk Symphonie Orchester de Berlín (setembre 1994-octubre 2000).

Read more...

Lo sentimos,este contenido no está traducido.
Sorry, there are no traslations available for this content.


Concert de Nadal Banda JuvenilDurant aquest any, la Banda Juvenil ha realitzat diversos concerts, sent una de les actuacions més rellevants el Concert en Hellín (Albacete), amb motiu de la Setmana Santa.

També cal destacar tots els concerts realitzats a la Societat com en el Festival de Primavera 2008 i les nombroses actuacions en cercaviles i processons, com en la festivitat de la Puríssima, entre d’altres.  Entre les nombroses actuacions, van fer un viatge a Torrent per actuar en el Col•legi El Vedat al mes de juny en la clausura del curs escolar 2007-2008.

Com va sent habitual des de la seua creació en 1953 també va participar en els actes de Santa Cecília amb un Gran Concert el passat 21 de novembre. I per acabar l’any, no podia faltar l’actuació dels nostres joves músics el diumenge 28 a les 19h.

BON NADAL I PRÒSPER ANY NOU 2009!

 

Read more...

Lo sentimos,este contenido no está traducido.
Sorry, there are no traslations available for this content.


Concert 10 de generDissabte 10 de gener a les 19:30h tindrà lloc el concert de l'Ensemble Estudi Obert amb solistes de la nostra banda dirigits per Andrés Valero-Castells.

L'Ensemble Estudi Obert és un grup instrumental que es forma amb l'objectiu de practicar el repertori de música de cambra de gran format, especialment per a vents, escrit des de principis del s. XX fins als nostres dies. Ha estat integrat per una plantilla variable de músics, segons les necessitats de cada projecte. En més d'un programa han participat músics del Clarín, però aquesta és una ocasió especial ja que en la seua totalitat són membres de la Primitiva. 

Read more...