elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El soundpainting protagonitzat la 2a sessió d'"El Parnàs Emergent"

El soundpainting protagonitzat la 2a sessió d'"El Parnàs Emergent"
    MÉS FOTOS
    El soundpainting protagonitzat la 2a sessió d'"El Parnàs Emergent" - (foto 2)

    El centre d'experimentació "El Parnàs Emergent" celebra la segona sessió el pròxim 16 de febrer, a les 11 hores, a la Sala Multiusos de la Banda Primitiva de Llíria. En esta ocasió, la sessió estarà impartida pel compositor i director, Òscar Vidal, i estarà centrada en el soundpainting.

    Esta innovadora tècnica se basa en un llenguatge de gestos, creat per Walter Thompson, que ajudarà els participants a descobrir noves sonoritats, noves formes sonors i altres maneres de sonar o no. Al llarg de les dues hores i mitja de sessió, els assistents s'introduiran en un camp de creativitat espontània i la improvisació col·lectiva a través de la música experimental i l'art sonor multidisciplinar del segle XXI.

    "Estem molt contents del funcionament de la primera sessió al mes de gener a l'IES Lluís Vives de València" explica el vicepresident primer de la societat, Miguel Cerezo. "En esta segona ocasió, el Clarín acollirà este taller que promet acostar-nos a esta tècnica que desperta i fomenta la creativitat i la improvisació, dos elements que tenen una gran importància en la música i, també, en el teatre".

    "El Parnàs Emergent" és un centre d'innovació sonora, impulsat per la Banda Primitiva de Llíria i el compositor Llorença Barber i amb la col·laboració de l'IES Lluís Vives de València, l'Associació de Música Electroacústica i Art Sonor d'Espanya i la Universitat Politècnica de València.

    Pujar