Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Lo sentimos,este contenido no está traducido.
Sorry, there are no traslations available for this content.


Festival de Primavera 2010Continuant amb el “Cicle de Joves Talents de la Banda Juvenil Primitiva” que estem realitzant durant aquest any, s’interpreta l’obra “El Carnaval de Venècia” de J. A. Arban què és un referent per als solistes de corneta i trompeta moderns. En aquest concert serà Oscar Portoles Izquierdo el trompeta solista d’aquesta peça.
A més, cal destacar la col•laboració dels alumnes de Preparatori i Conjunt Coral de la nostra Escola de Música en dos de les obres que es realitzaran a la Segona Part del Concert, “L’Escala de Sido” de Ferrer Ferrán i “La Cacería Real” de Busalotti, fent en aquesta última una interpretació performativa, junt amb la Banda Juvenil, de com transcorre una cacera.
Per últim, ressaltar l’ultima obra del programa, “El Camino Real” de Alfred Reed. Una peça bandística inspirada en el folklore espanyol amb aires com la Jota o el Fandango que per les seues característiques tècniques ha suposat un repte per a tots els músics que composen la Banda Juvenil Primitiva.
Programa:


I PART

PRIMOROSA de V. Enguix
EL CARNAVAL DE VENÈCIA de J. A. Arban. Solista: Oscar Portoles Izquierdo (Trompeta)
DANÇA DE MALAMBO del Ballet Estancia d'A. Ginastera
II PART
L’ESCALA DE SIDO de F. Ferrán
LA CACERIA REAL d'E. Busalotti
EL CAMINO REAL d'A. Reed