Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Lo sentimos,este contenido no está traducido.
Sorry, there are no traslations available for this content.


Actes S. Cecília 2012La setmana del 17 al 25 de novembre, en honor a Santa Cecília, s'ha programat una sèrie d'actes i concerts als quals esperem la vostra assistència.

PROGRAMA

*DISSABTE DIA 17 DE NOVEMBRE al Teatre Sala Concerts Banda Primitiva.

19:30 HORES - En commemoració a “Santa Cecília”, la Banda Primitiva de Llíria oferirà un concert en reconeixement al mestre Julian Palanca. Director titular: En Miguel Moreno Guna.

Al mateix concert es farà l’acte d’ingrés dels nous membres que passaran a formar part de la Banda Primitiva.

*DEL DILLUNS 19 AL DIJOUS 22 DE NOVEMBRE a la Sala Malato.

SETMANA CULTURAL “STA. CECÍLIA” DE L’ESCOLA DE MÚSICA

DILLUNS 19 a DIMECRES 21– Es realitzaran diverses activitats per als alumnes de l’Escola de Música de la Banda Primitiva com: projeccions, concerts,...etc. (La informació detallada es facilitarà als alumnes).

DIJOUS 22  – 17:30h: Lliurament de diplomes als alumnes de l’Escola de Música que van obtindre les més altes qualificacions durant el passat curs 2011/2012. en Ensenyances Elementals. Lloc: Sala Malato. L’acte es retransmetrà per circuit intern de televisió i podrà seguir-se al Local Social.

- 18:00 h: – Berenar oferit per la Comissió Femenina, per a tots els alumnes de l’Escola de Música a la part nova del Local Social. Caldrà presentar el carnet d’alumne.

*DISSABTE DIA 24 DE NOVEMBRE al Teatre Sala Concerts Banda Primitiva.

19:30h: - Primera Part: Concessió dels Premis – Beca que atorga la nostra Societat i Patrocinadors a aquells alumnes mereixedors pels seus expedients acadèmics.

20:00h: - Segona Part: Presentació i incorporació de nous músics a la Banda Juvenil Primitiva. Seguidament concert de la Banda Juvenil “V Joves Talents de la Primitiva”, en commemoració de la Festivitat de Santa Cecília. Director titular: En Miguel Ángel Navarro Gimeno.

*DIUMENGE DIA 25 DE NOVEMBRE

12:45h: – Trasllat de la imatge de Santa Cecília des del Local Social a la Parròquia de Sant Francesc d’Asis acompanyada per la Banda Juvenil Primitiva.

13:00h: – Missa Solemne en Honor a Santa Cecília amb la participació de la Coral Polifònica de la Banda Primitiva, dirigida per Na Elia Casanova.

14:00h: – Cercavila a càrrec de la Banda Juvenil de la Primitiva, amb la Clarinera Major i la seua Cort d’Honor.

AVANÇ ACTES de NADAL 2012

DISSABTE 22, a les 20:00H: Concert de Nadal de la Banda Primitiva.

DIVENDRES 28, a les 20:00H: Concert de Nadal de la Banda Juvenil. Director: En Miguel Angel Navarro Gimeno.