Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
ndex de l`article
LVII aniversari de la inauguració del Teatre
Mantenidor
Programa
Notes al programa
Totes les Pgines

Salutació del President

Salvador Navarro, presidentEstimats socis i amics:
Han passat uns quants anys des d’aquell llunyà mes de setembre de l’any 1951 en que la Banda Primitiva va inaugurar amb un gran concert el seu Teatre-Sala de  concerts; tants com 57. No obstant, pareix que per a aquest bell i majestuós monument el temps no ha passat. Manté intacta cadascuna de les qualitats  acústiques i arquitectòniques que ho fan insubstituïble, y permeten que forme part d’aqueixos únics, escassos i meravellosos monuments que mai, per molts anys que passen, deurien desaparèixer.
Com clariners i valencians hem de sentir-nos orgullosos que aquesta magnífica obra forme part del patrimoni arquitectònic de la nostra societat i de la  Comunitat Valenciana. Des de el fons del meu cor, agraïsc i done les gràcies en nom de la Banda Primitiva a tots els clariners i clarineres que col·laboren activa i desinteressadament, fent possible la seua construcció, ja que sense ells, haguera sigut mpossible.
El 13 de setembre, amb aquest magne i tradicional acte, ens disposem a celebrar el LVII ANIVERSARI DE LA INAUGURACIÓ DEL TEATRE-SALA DE CONCERTS. Serà en aquest esplendorós marc, i en extraordinària gala literario-musical, on confluiran els elements que doten aquesta gran Societat del reconeixement i prestigi que merescudament posseïx.

La Primitiva representa sobretot música, cultura i educació, però cada any al mes de setembre, la nostra benvolguda Banda Primitiva es vist de bellesa, joventut, elegància i glamour, per mig de la Clarinera Major i Regina de les Muses de la Música, i de la seua Cort d’Honor, que oferixen tot el seu encant, per a que harmònicament, i conjugades amb la música, aconseguixen en aquesta bella nit, la brillantor i l’esplandor, que elles i nostre CLARÍN es mereixen.
Hui, aquest gran honor recau sobre ROSA MARIA OLIVER TORRIJO, CLARINERA MAJOR I TOTA LA SEUA CORT D’HONOR, LES SENYORETES, Amparo, Ana, Isabel, Leticia, Mª Elena, Maria, Ana, Carla, Laura, Lorena, MªJosé i Miriam, i Dametes d’Honor: Belen, Paula, Carmen i María, a les que sincerament els agraïsc la seua col·laboració, entrega i participació en l’acte que hui celebrem i .....molts més. Moltes gràcies!
Clariners i amics: gaudiu d’aquesta bella i màgica nit, visquen la música, aprofiteu el moment, ja que és irrepetible. La celebració és de part de tots els clariners per a tot el món, els que hui ens acompanyen i els que d’una o d’un altra manera senten o viuen la Primitiva, encara que ja no es troben entre nosaltres.LVII Aniversari del Teatre
Felicite, sincerament, en el meu nom i de la Junta Directiva a tots els protagonistes de la nit, començant per la Clarinera Major, Cort d’Honor, Dametes,  Banda Primitiva, Mantenidor, i agraïsc als nostres socis, amics i simpatitzants la seua presencia en aquesta Gala Literario Musical, que amb afecte i moltíssima il·lusió els hem preparat.
Un fort abraç
SALVADOR NAVARRO
President.