Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
jiblesaEl compositor i músic de la Banda Primitiva José Ignacio Blesa Lull, amb l'obra Del límite, ha resultat el guanyador del Concurs Internacional de Composició per a banda simfònica i solista de vent i/o percussió "Ciutat de Llíria" 2009. El regidor de Cultura, Salvador Oliver, va donar a conéixer la resolució del jurat en el transcurs del Concert de les Bandes de les festes de Sant Miquel que es va celebrar el passat cap de setmana.

El jurat va acordar, per unanimitat, concedir el premi dotat amb 10.000 euros a José I. Blesa, de 25 anys i nascut a Llíria. El guardó s'entregarà en el mes de desembre en un acte on la composició serà estrenada per una de les bandes del municipi, i que també serà interpretada posteriorment per la Banda Municipal de València dins de la seua programació de concerts.

A causa de l'alt nivell de les obres presentades, el jurat va decidir atorgar també dos accèssits a Juan José Beltrán Martínez, de Guadalupe (Múrcia) i 24 anys, per "Concertino para saxofón alto y banda sinfónica", i a José Vicente Fuentes Castella, de Manises (València) i 22 anys, per la composició "Concierto para tuba".

El jurat del concurs ha estat format pels prestigiosos músics Manuel Galduf Verdeguer, Pablo Sánchez Torrella i José Luis Turina de Santos. En esta edició han participat un total de 12 compositors procedents d'unes quantes ciutats d'Espanya, Itàlia i la República Txeca.