Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies

Grup de Teatre

Con el culo al aireEl Grup de Teatre "El Clarín" actuarà diumenge 11 de desembre a les 18:30h en el Teatre de la Banda Primitiva per a representar l'obra "Con el culo al aire".
Les entrades es poden adquirir ja, al preu de 3€, en els següents llocs: Secretaria de la Banda Primitiva, Joieria Noa, Papereria José M. Blesa, Papereria Miquel i Ca la Talana.
Viviendo en las nubesDissabte 8 de gener a les 22h en el Teatre de la Banda Primitiva de Llíria, el Grup de Teatre "El Clarín" posarà en escena l'obra d'Alfonso Paso Viviendo en las nubes, sota la direcció artística de Paco Ibáñez Ortiz.
Les entrades es poden adquirir a 3€ a la Papereria Blesa, Papereria Miquel i Joieria Noa.
Tres forasters de MadridDissabte 31 de juliol a les 22:30h. el Grup de Teatre "El Clarín" posa a escena l'obra d'Eduardo Escalante Tres forasters de Madrid.
Amb una finalitat còmica i d’inspiració costumista, esta obra reflecteix les situacions quotidianes i les aspiracions de les classes populars valencians per a arribar a l’alta burgesia representada en esta comèdia per una família madrilenya de visita a una casa valenciana.
bernarda_albaDissabte 28 de novembre a les 22h, el Grup de Teatre El Clarín tornarà a posar en escena l'obra de Federico García Lorca La casa de Bernarda Alba.
Llocs de venda d'entrades:
Secretaria, Papelería Blesa, Papelería Miquel, Joyería Noa i Ca la Talana.

La casa de Bernarda AlbaDivendres 24 de juliol a les 22:30h el Grup de Teatre "El Clarín"  portarà a terme l'estrena i única representació de l'obra de Federico García Lorca La casa de Bernarda Alba.

El preu de l'entrada és de 5 €. 
 
ACTRIUS:

ImageJa està en funcionament el nom blog del Grup de Teatre "El Clarín". En paraules del seu responsable de continguts, Paquito Murgui:

"Un espai molt mes complet i ampliat on podrem seguir desgranant les nostres experiències del teatre,i on tot tipus de simpatitzants també es podran donar cita".

A càrrec del disseny i desenvolupament del blog està Carlos Martínez.
Esta és l'adreça: www.grupdeteatre.bandaprimitiva.org