Lola Martínez

Músic i comunicadora. 

Començà els estudis de piano als 11 anys amb Mª Elisa Gómez-Pardo al Conservatori Professional de Música de Riba-roja de Túria. Estudià dos anys de viola amb Trian Ionescu, quatre de guitarra amb Isabel Agut i un curs de saxo amb Cristina Molina. 

Es va llicenciar en 2011 en Pedagogia del Piano, en el Conservatori Superior de Castelló, amb Juan Carlos Cornelles. Cursà el Màster en Professor/a de Secundària (Universitat de València) 2011-2012. A més, es va llicenciar en Publicitat i Relacions Públiques en 2006 en la UCH-CEU de Montcada.

Ha participat com a alumna activa a masterclasses amb Alexander Kandelaki, Peter Bithell i Anna Maria Jastrzebska-Quinn, entre altres, i ha rebut classes de jazz de Germán Kucich, Alberto Palau i Rogério Campas.

Destaca la seua tasca com a pianista acompanyant d’instrumentistes, cantants solistes i diverses agrupacions corals i de jazz, amb les que ha actuat al Palau de l’Arquebisbat, el Palau del Marqués de Dos Aigües, el Botànic o el Palau de la Música de València, entre altres sales emblemàtiques, així com en altres ciutats: Conca, Lleó, Madrid… 

Molt interessada en la música de cambra, resultà guanyadora el 3r Premi del Concurs de Música de Cambra de Borriana (2011) junt al violinista Pedro Gilabert (Dúo 11). También va ser cofundadora de Black & White Keys dúo, agrupació amb la que va gravar dos discos i un DVD. 

En maig de 2018 grava el seu primer disc com a pianista solista interpretant obres clàssiques arranjades per ella mateixa, per encàrrec de la discogràfica Contraseña Records.

Va ser cofundadora i codirectora de la Coral Veus del Túria i ha rebut classes de técnica vocal de la mà de Marta Folqués, Alexia Vázquez de Prada i Erika Escribà. Ha sigut també membre i cofundadora del Cor de Cambra de L’Eliana i ha col·laborat en diverses ocasions com a soprano convidada d’altres agrupacions corals. 

Actualment, segueix en constant formació com a músic i compagina la seua tasca docent amb l’agenda de concerts: forma part del Duetto Pomeriggio amb el trombonista Francesc Rozalén, és professora interina en el Conservatori Professional de Dansa de Riba-roja.

Des de gener del 2020, ocupa la batuta de la Coral Polifònica de la Banda Primitiva de Llíria. 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròxims esdeveniments

Setembre 2021
L M X J V S D
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand