La nova televisió valenciana Àpunt ha escollit la Banda Primitiva per a la gravació d’una nova sèrie infantil. Els xiquets i xiquetes de la Banda Juvenil de la nostra societat seran els protagonistes d’un dels capítols d’una sèrie infantil, que s’emetrà entre els mesos de setembre i octubre. 

La participació dels membres de la juvenil en la sèrie es va gravar la setmana passada, en dues jornades de gravació. Durant la primera sessió, els joves músics van enregistrar una composició inèdita per a la sèrie al teatre de la nostra societat. “Gravàrem una marxa mora que han composat a propòsit per a la sèrie” ens ha explicat Salva Marí, director de la Banda Juvenil. “Estiguérem fent diverses tomes del so que, després, s’acoplarà a les imatges que gravàrem a l’endemà”. 

Un dia més tard, un grup de xiquets i xiquetes de la Banda Juvenil es van desplaçar a Tavernes Blanques per convertir-se en actors i protagonitzar un dels capítols d’esta sèrie de titelles, que estarà composta per episodis de set minuts de durada. 

“Va ser al·lucinant. Em quedí jo sorprès del plató i tot, així que imagina els xiquets com s’ho van passar. Va estar genial. Ha sigut una gran experiència”.  

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand