La Banda Juvenil Primitiva va tancar ahir una intensa setmana de preparació, amb un assaig en el carrer – a l’aire lliure – que va servir d’assaig general per al Festival de Bandes Juvenils, que se celebra esta mateixa nit. 

Mares, pares, sòcies, socis i melòmans – també va estar present el trompa i compositor Juan Manuel Gómez d’Edeta - no van deixar passar l’oportunitat d’acostar-se al carrer del Clarín per donar suport als nostres juvenils. Tots ells van aportar vida l’assaig, en un entorn molt social, que va ambientar el carrer durant tota la nit. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I és que, després de l’assaig, els xiquets i xiquetes de la Banda Juvenil – els pares que van desitjar-ho també – van quedar-se a sopar al carrer, per celebrar l’esforç i la dedicació dels últims dies. 

Esta nit, la Banda Juvenil mostrarà el seu treball amb la interpretació del següent programa

  • Romeria a Sant Vicent, Juan Manuel Gómez d’Edeta 
  • Ivanhoe, Bert Appermont
  • Fate of the Gods, Steven Reineke

Els professionals de la banda ofereixen classes especials als músics de la Banda Juvenil 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els xiquets i xiquetes de la Banda Juvenil han comptat amb una ajuda especial. Durant tota esta setmana, alguns músics amateurs i professionals de la nostra banda els han donat consells i classes magistrals, per tal d’oferir-los una motivació extra per al concert i fer-los arribar nous punts de vista tècnics i didàctics. 

Els músics que han participat han sigut Puchol i Àngel Ibañez (oboès), Inma Fraile i Fina Martínez (flauta), MªJosé Sanmartín (clarinet), Alejandro Carreres (saxòfon), Jorge Villanueva (trompeta), José Vicente Faubel (trombó), Borja Llimerá (percussió) i Rocío Cintero (violoncels). 

“Ha sigut un plaer poder comptar amb tots ells” ha declarat Salva Marí, director de la Banda Juvenil. “Els xiquets han gaudit molt i han après molt de tots els nostres músics que han col·laborat desinteressadament”. 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juny 2024
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand