La música valenciana va fer història amb el concert de pasdobles a tres bandes, que es va celebrar el passat 29 d’abril a la Plaça de Bous de València. La Banda Primitiva, juntament amb altre tres bandes de la Federació de Bandes Bunyol-Cullera-Llíria, va participar en este acte històric, per commemorar el Dia de les Corts Valencianes.

La nostra societat va participar amb més de cent músics, sent la societat que va aportar més músics a este concert. La Banda Primitiva va desfilar, en tercera posició, des de la plaça de l’Ajuntament fins la Plaça de Bous de València, interpretant el pasdoble Marcha de los gladiadores, del nostre compositor Juan Vicente Mas Quiles, i Ragón Falez

Després, ja amb les quatre bandes formant una sola, el director del Clarin, Javier Enguídanos Morató, va dirigir els pasdobles Tercio de Quites i Aires Llevantins, que van servir per tancar una vesprada de música històrica a la Plaça de Bous.

D’aquesta manera, la Banda Primitiva de Llíria, la Unió Musical de Llíria, el Centre Instructiu Musical la Harmònica de Bunyol i la Societat Musical l’Artística de Bunyol; van reivindicar l’escenari de la Plaça de Bous com a seu del Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València; que fa quasi una dècada va abandonar la seua mítica ubicació per traslladar-se al Palau de la Música de València. 

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juny 2024
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand