La Banda Primitiva de Llíria estrenarà l’obra Simfonia de Cultures, un encàrrec de la Diputació de València, al compositor edetà Gómez d’Edeta. Serà en un concert extraordinari, que tindrà lloc el divendres 13 de juliol, a les 22.30 hores, en el Teatre-Sala de Concerts del Clarín, amb entrada totalment gratuïta. 

Simfonia de Cultures relata, a través de la música, la història de la ciutat de Llíria, des dels ibers fins a l’actualitat, passant per l’època romana, la visigoda, l’àrab o la renaixentista. I, a més, es tracta d’una composició que conjuga elements tradicionals com la dolçaina i que inclou part vocal. Per això, la banda comptarà amb la participació de la Coral Polifònica de la Banda Primitiva de Llíria, amb la col·laboració de la Coral Renàixer de Vilamarxant. 

La Banda Primitiva oferirà un concert amb dues parts diferenciades. En la primera part, s’interpretarà un programa íntegre del compositor Gómez d’Edeta, amb quatre pasdobles i l’estrena de Simfonia de Cultures, que la banda ja va preestrenar el novembre passat. En la segona part, la banda interpretarà el programa amb què participarà en el concert A 3 Bandes de Cullera, del dissabte 14 de juliol. 

El programa del concert és el següent: 

1ª PARTE

  • Laurus Bous (P.D), Gómez de Edeta
  • Concord Club (Marxa), Gómez de Edeta
  • Piluca Galea (P.D), Gómez de Edeta
  • Solito’s (Marxa), Gómez de Edeta
  • Simfonia de Cultures, Gómez de Edeta

2ª PARTE

  • Las Arenas, Manuel Morales
  • Sinfonía Nº 2, John Barnes Chance      

“Esperem a tots els clariners i clarineres per a gaudir de la nostra banda” ha declarat José Luis Pérez. “Els músics volen que omplim el teatre, en cada concert, perquè la seua satisfacció és regalar-nos la seua música. Per això, vos esperem a tots este divendres”.  

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juny 2024
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand