Concert Banda Primitiva cicle "Els nostres músics"

Divendres 1 de març a les 22h celebrarem un nou concert de la Banda Primitiva pertanyent al cicle "Els nostres músics". En esta ocasió dirigiran la Banda Vicent Rioja Torres, Jose V. Navarro Serrano i el director titular Pere Vicente Alamá, amb el següent programa:

 

 • La viuda valenciana d'A. Khachaturian
  I- introducció
  II- Intermezzo
  III-Dansa
  Dir.: Pedro Vicente Alamá
 • Boris Godunov de M. Mussorgsky / Trans. J. Palanca
  Dir.: José Vte. Navarro Serrano
 • La del manojo de rosas de P. Solozabal
  Dir: Pedro Vicente Alamá
 • La pícara molinera de P. Luna
 • Agua, azucarillos y aguardiente de F. Chueca
  Dir.: Vicent Rioja Torres
 • La Gran Vía de F. Chueca
  Dir.: Pedro Vicente Alamá

Jose V. Navarro Serrano

Natural de Llíria (València), inicia els seus estudis musicals en el si de la Banda Primitiva de Llíria amb els professors Leopoldo Vidal, Francisco Hernández, Miguel Moreno i José Manuel Miñana. Estudia en els Conservatoris CSM de València i CSM de la Corunya i en el Conservatori Regional de Perpignan (França) sota la tutela del professor Mel Culberston obtenint la Medalla d'Or i la Menció d'Honor del Conservatori.
Col·labora amb agrupacions com JONDE, Banda Municipal de Barcelona, Banda Municipal d'Albacete i des de l'any 1997 Tuba solista de l'Orquestra Ciutat de Lleó.
Realitza cursos de perfeccionament de direcció amb els professors Marcel Van Bree, José Vicente Egea i José Rafael Pascual Vilaplana. Dirigeix les bandes del CPM d'Orense, CSM de la Corunya i Banda de música de Chantada (Lugo) amb la qual obté el 2n premi al 1 certamen galego de bandas populares, a més dels grups de metalls Metal·lia i del CSMCLM d'Albacete.
Com a docent ha treballat en els conservatoris CSM de Vigo, CPM de Avila, CPM de Llíria, CSM de la Corunya i CPM d'Albacete. Des de l'any 2013 és professor superior de tuba i música de cambra del CSMCLM (Conservatori Superior de Música de Castella-la Manxa).

 

Vicent Rioja Torres

Naix en Llíria (València), on comença els seus estudis musicals en l'Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria. Realitza els seus estudis musicals en l'especialitat de Trombó en els Conservatoris Municipals de Riba-roja de Túria, Llíria, Conservatori Superior “Joaquín Rodrigo” de València i Real Conservatori Superior de Música de Madrid.
Com a professors ha tingut entre altres a Francisco Ramos Rioja, Enrique Rioja Li, Rafael Tortajada, D. Ricardo Casero i Rogelio Igualada. Ha estat membre de la JORVAL i de la JOSC. En l'àmbit de la Direcció, realitza estudis de Direcció de Banda i Orquestra amb Pablo Sánchez Torrella, Enrique García Asensio, Rafael Talens, Vicente Soler Solano i José Rafael Pasqual Vilaplana. Com a intèrpret ha col·laborat amb la Banda Municipal de València, Orquestra Municipal de València, Orquestra Simfònica de València, OBC i Nacional de Catalunya, entre altres. Des de 2002 és professor de Trombó en el Conservatori Professional Municipal de Música de Xàbia , i professor de Trombó i Música de Cambra en el Conservatori Professional Municipal de Música de Silla. Entre 2019 i 2022 ostenta la Direcció de l'Escola de Música de l'Ateneu d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria.
En el terreny de la direcció ha estat director de la Banda d'Ensenyaments Professionals del Conservatori Professional Municipal de Música de Xàbia i actualment és director de la Banda del CEM (Centre Estudis Musicals) d'Almàssera (des de 2016), així com de la Banda Juvenil d'aquesta agrupació musical (des de 2013), amb la qual ha obtingut el Tercer Premi ( 2018) i el Segon Premi ( 2019) en el Concurs de Bandes Juvenils “ Memorial Francisco Fort” de Moncada.

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand