Rafael Villarejo va ser l’impulsor de la fundació de l’Orquestra Simfònica de l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria l’any 1988. 31 anys després, l’històric director torna a prendre la batuta de l’agrupació, en un concert extraordinari que tindrà lloc el dissabte 3 de juliol, a les 19.30 hores.

“És un plaer per a la societat que Rafa es torne a posar al capdavant de l’orquestra, que ell va crear” reconeix el vicepresident Artístic de la societat, Miguel Cerezo. “Ell ha sigut un mestre per a mi i, per a tants i tants músics, que han tingut la sort de aprendre baix la seua batuta. No puc estar més satisfet que l’orquestra realitze un concert amb el seu director i fundador”. 

El mestre compartirà escenari amb el director titular, Juan José Aguado Baena, que ha preparat a l’agrupació per a este concert. 

A més a més, el concert comptarà amb la violoncel·lista María Fuster com a solista, que interpretarà el Concert per a violoncel en Re M de Haydn. Este privilegi forma part del Premi-Beca “Francisco Cebrián-Aurelia Beneítez Ruiz”, que la Banda Primitiva atorga, cada any, al Millor Expedient del Grau Superior de Música. 

El programa que interpretarà l'orquestra serà el següent: 

PRIMERA PART

Director: Juanjo Aguado Baena

  • Hoja de álbum, Mas Quiles 
  • Concert per a violoncel i orquestra en ReM, Haydn

Allegro moderato / Adagio / Rondó

Solista: María Fuster Gil 

SEGONA PART 

Director: Rafael Villarejo Ramírez

  • Obertura preciosa, C. M. Weber
  • Simfonia incompleta, F. Schubert

Allegro moderato / Andante con moto

L’entrada serà gratuïta, però serà necessari fer una reserva prèvia de l’entrada. Des del dilluns 28 de juny, es podran reservar, de manera telefònica, al 618.09.39.71. Únicament es podran reservar dos entrades per persona.  

            

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand