La Banda Primitiva de Llíria es troba immersa en les celebracions dels 200 anys d’història de la societat, amb múltiples activitats. Un dels elements vertebradors de la commemoració d’esta efemèride serà el cicle de música de cambra “Els músics del Clarín”, que s’inaugura este dissabte 23 de març, a les 19.00 hores, a la Sala Malato. 

L’objectiu d’este iniciativa és “posar en valor i reivindicar el paper dels músics de la nostra societat” explica el president del Clarín, José Luis Pérez Veses. “Una de les coses que teníem més clares era que els músics són el fonament de la societat i que, per tant, en un any tan especial, havíem de donar-los l’oportunitat de mostrar el seu talent”. 

El cicle “Els músics del Clarín” oferirà un concert mensual, en què participaran diferents solistes o grups de cambra de la societat. L’encarregat d’encetar la programació serà Jorge López Ramos, que oferirà un recital este dissabte 23 de març, amb el següent programa: 

·     Cascades, Allen Vizzutti

·     4 Lyric Dances, Torstein Aagaard-Nilsen

·     In Freundschaft, Karlheinz Stockhausen

·     Soliloquies, John Stevens

·     Grab It!,Jacob ter Veldhuis

La segona sessió del cicle “Els músics del Clarín” tindrà lloc el dissabte 20 d’abril amb l’actuació del quintet CamBrass.

 

CURRÍCULUM JORGE LÓPEZ 

Inicia els seus estudis en l’Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria amb el mestre Daniel Llosà. Finalitza els seus estudis elementals aconseguint el premi-beca Francisco Ramos Rioja. Continua els seus estudis en el Conservatori Professional de Llíria amb Daniel Llosà, aconseguint el Premi Fi de Grau Mitjà en l'especialitat Tuba/Bombardí. Comença els seus estudis en el Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló l'any 2013, on estudia amb els mestres Miguel Moreno, Francisco Javier Molina i Miguel Fabra, finalitzant aquests estudis l'any 2017. Actualment cursa un màster en interpretació i investigació en el Conservatori Superior de Música d'Alacant. 

En 2005, aconsegueix el Primer Premi en el ”Concurs de tuba Vila d´Altea”. L'any 2015 és guardonat amb el Premi Edeta en el Concurs Internacional de Joves Intèrprets “Ciutat de Llíria”.

Ha ampliat els seus estudis amb mestres com Francisco Ramos Rioja, Vicente López, Steven Mead, Juanjo Munera, Demondrae Thurman,  Sergio Finca, Pep Burguera, Michael Lind, David Childs i Oystein Baadsvik entre altres.

Ha col·laborat amb l'Orquestra de València com a part de la Banda Externa, en la JOGV com a part del grup de metalls, i en el projecte “Spanish Brass Simfònic” al costat de solistes de l'Orquestra de València i del Palau de les Arts.

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juny 2024
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand