La seu de la Banda Primitiva de Llíria serà l’escenari on se celebrarà el primer “Stomvi trumpet day”, que comptarà amb la presència de Pacho Flores. La marca Stomvi se suma així a les celebracions pel 200 aniversari de la banda civil més antiga d’Espanya amb esta iniciativa, que tindrà lloc el dissabte 6 d’abril, amb tota una sèrie d’activitats gratuïtes per als participants.

En primer lloc, hi haurà una sessió matinal, en la qual les persones inscrites podran sumar coneixements relacionats amb l'Upsoundi, a més, conèixer el treball tècnic, ferramentes, filosofia i concepte del so de Pacho Flores.

Per la vesprada, hi haurà una sessió de classes particulars, amb l’acompanyament del pianista Pepe Gallego, de la qual podran disfrutar quatre persones seleccionades prèviament per un jurat d’experts, format per Pacho Flores, Miguel Cerezo i Vicente Honorato. Els interessats en optar a estes classes hauran d’enviar una gravació abans de l’1 d’abril, seguint les instruccions que s'expliquen a la web d'Stomvi. 

La primera “Stomvi trumpet day” finalitzarà amb un recital oferit pel trompetista Pacho Flores i que serà un poc diferent al que estem habituats, ja que tant Pacho con el públic podran interactuar entre ells. Serà al teatre de la Banda Primitiva el mateix 6 d’abril, a les 19 hores.

Segons el vicepresident artístic de la societat, Miguel Cerezo, “és un honor per a la nostra societat, poder acollir esta jornada d’Stomvi, per la llarga trajectòria de la marca, una de les millors sense dubte del panorama mundial i, també, perquè podem oferir a l’alumnat la possibilitat de conèixer i aprendre, de forma gratuïta, amb Pacho Flores, un dels solistes més importants de tot el planeta”. 

Les inscripcions gratuïtes per a la “Stomvi trumpet day” es poden realitzar telemàticament en l’enllaç: https://stomvi.wordpress.com/2019/03/21/inscripcion-a-stomvi-trumpet-day/.

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand