L'empresa valenciana Power Electronics ha signat un conveni de patrocini amb l'associació sense ànim de lucre Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria “El Clarín” en suport als actes de celebració dels 200 anys de vida de l'agrupació. D'aquesta manera, l'empresa se suma a l'efemèride del bicentenari de la banda civil més antiga d'Espanya sota el lema “Més de 200 anys de la millor música”. 

Esta col·laboració és un reconeixement més que merescut a tota una institució que és considerada una de les màximes expressions culturals dels valencians i en particular de la ciutat de Llíria: les societats i els ateneus musicals.

Amb este suport, l'empresa reconeix l'important paper vertebrador que té la música i estes societats en la societat valenciana i en municipis com Llíria, i en particular l'esforç que famílies i veïns del municipi han dedicat al llarg dels dos últims segles a mantenir una tradició cultural de tan famós prestigi.

Per part seua, el president de la Banda Primitiva, José Luis Pérez Veses, ha mostrat la seua satisfacció perquè “una de les empreses de referència del teixit industrial valencià haja decidit implicar-se en un any tan important per a nosaltres. Esta col·laboració ens permetrà celebrar amb magnificència que la nostra banda compleix 200 anys d'història”.  

Sobre la Banda Primitiva de Llíria

La Banda Primitiva de Llíria va ser fundada l'any 1819 pel pare franciscà Fra Antoni Albarrasí Enguídanos i és, sens dubte, la banda civil més antiga d'Espanya. En 1888 participa per primera vegada en el Certamen de València, aconseguint el primer premi; un guardó que ha aconseguit en nombroses ocasions al llarg de la seua història, sent l'única agrupació que s'ha alçat amb el primer premi en tres segles diferents.

Des dels seus començaments fins a l'actualitat, la Banda Primitiva ha realitzat innombrables concerts, actes culturals, desfilades, etc. Ha actuat pràcticament en la totalitat de les ciutats espanyoles i, també, en diversos països d'Europa, com Alemanya, Bèlgica, França, Holanda i Suïssa; d'Amèrica del Nord, els Estats Units (Nova York i Los Angeles) i a Àsia, la Xina (Pequín i Xangai).

Ha sigut dirigida, a més dels seus directors titulars, per algunes de les més prestigioses batutes europees com Sergiu Celibidache, Desirée Dondaine, Odón Alonso, Rafael Frühbeck de Burgos, Jan Molenar, Luís Cobos, Manuel Galduf, Jan Cober i Placido Domingo.

Així mateix, l'escola de música, actualment compta amb més d'un centenar d'alumnes que tenen a la seua disposició unes instal·lacions a l'avantguarda de les escoles musicals amb un extens depòsit instrumental al servei de les necessitats de l'alumnat. També compta amb una plantilla de professorat permanent, que col·labora amb les millors orquestres i conservatoris de tot el país.

Sobre Power Electronics

Amb més de 30 anys d'existència Power Electronics s'ha convertit en una empresa líder en tecnologia aplicada a sectors estratègics en el desenvolupament econòmic i industrial de més de 100 països, amb la fabricació d'inversors solars, variadors de velocitat, arrancadors electrònics i sistemes d'emmagatzematge energètic adaptats a qualsevol entorn. A més, en aquests moments la companyia és ja un referent en la implantació i desenvolupament de la mobilitat elèctrica amb la fabricació d'infraestructures de càrrega de tota mena de vehicles elèctrics, electrolineras i pals de càrrega.

Power Electronics centra els seus esforços i dedicació a oferir un servei d'atenció al client líder i únic en el mercat basat en la personalització, disponibilitat i proximitat, oferint assessorament, assistència, i formació contínua, així com producte i components en camp i en el menor temps possible. Power Electronics és una companyia bolcada en la investigació i el desenvolupament, amb tres fàbriques de més de 100.000 m2 en les localitats de Llíria i Figueroles de Domenyo i amb una capacitat productiva de 12GW solar i 5 GW industrials anuals i que manté el seu compromís inicial amb la innovació, el progrés responsable i la sostenibilitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand