La Banda Primitiva de Llíria continua rebent el suport de les administracions pels seus 200 anys d’història. En la jornada d’ahir, l’Àrea de Presidència de la Generalitat Valenciana va fer pública una subvenció de 10.000 euros per a la societat, amb la publicació de la resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV).

Segons esta publicació, l’Àrea de Presidència de la Generalitat, liderada pel president Ximo Puig, concedix esta subvenció a la Banda Primitiva de Llíria per a la promoció i foment d’activitats d’interés públic, sociocultural, econòmic o humanitari de la Comunitat Valenciana. I és que es tracta “d’una societat musical que ha transcendit de la seua pròpia existència artística i cultural relacionada amb la música. El nom de Llíria no s’entén si no va lligat al de la Primitiva, una de les principals ambaixadores de la ciutat”.

Per al president de la societat, José Luis Pérez Veses, es tracta d’una “notícia magnífica, perquè suposa el recolzament de la màxima institució dels valencians a estos “Més de 200 anys de la millor música”. Amb esta ajuda, podrem impulsar més encara les celebracions del nostre bicentenari a l’altura d’allò que la nostra societat representa”.

La Banda Primitiva de Llíria va presentar-li al president Ximo Puig el projecte de les celebracions del bicentenari del Clarín, que perseguix un triple objectiu: donar a conèixer els valors culturals i artístics que han guiat a la societat en els seus 200 anys d’història, impulsar les diferents agrupacions de l’entitat i aconseguir el reconeixement institucional amb la concessió de la Medalla d’Or al Mèrit de les Belles Arts.

"Vull agrair el treball dels representants dels diferents partits de l'Ajuntament amb representació en el Consell, tan del PSPV com de Compromí, per l'interñes que han manifestat en relació a este assumpte i per ajudar-nos a traslladar als membres del Consella la importància d'esta efemèride que, ara, es veu reforçada amb esta subvenció" ha conclòs el president. 

Després de l’estudi del projecte que la Banda Primitiva va presentar al mes de febrer, Presidència de la Generalitat Valenciana ha decidit concedir una ajuda econòmica de 10.000 euros a la Banda Primitiva de Llíria per donar suport a una de les entitats culturals més representatives del territori valencià.

 

 

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juny 2024
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand