El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, va rebre ahir al president de la Banda Primitiva de Llíria i a altres membres de la junta directiva en una recepció oficial al Palau de la Generalitat, amb motiu dels 200 anys d’història de la banda, acompanyats per l’alcalde de Llíria i altres representants de la Corporació local.

Durant esta visita, el president del Clarín, José Luis Pérez Veses li va fer entrega del títol de President d’Honor a Ximo Puig, aprovat per la Junta Directiva de la societat el passat mes de novembre; de la insígnia d’or de la societat, així com un obsequi molt especial: una flauta travessera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Sabem que el president és un gran amant i aficionat de la música” ha declarat José Luis Pérez. “I, a banda, sabíem que d’haver sigut músic, haguera escollit la flauta. Per això, vam decidir regalar-li’n una perquè tinga sempre el millor record de la nostra societat”

Per altra banda, amb motiu de la celebració del bicentenari de la Banda Primitiva, el president li va exposar al cap del Consell el projecte de commemoració d’esta efemèride, baix el títol de “Més de 200 anys de la millor música”.

En addició va voler manifestar l’agraïment pel suport del Consell valencià al bicentenari del Clarín, a través de la subvenció concedida per Presidència de la Generalitat Valenciana, dotada amb una quantitat de 10.000 euros, per a la promoció de la música valenciana.

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Abril 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand