La Banda Primitiva de Llíria llança una campanya de crowfundingamb el lema “Encenem la nostra llum”, que té per objectiu rehabilitar l’impressionant làmpada que il·lumina el sostre del teatre-sala de concerts, dissenyat per l’arquitecte Joaquín Rieta i inaugurant en setembre de l’any 1951.

A través d’esta campanya, la societat espera poder recaptar un total de 5.000 euros a través d’una iniciativa de crowfunding, en què totes aquelles persones que ho desitgen podran realitzar una donació a través de la pàgina: . A més, la societat establix un canal de donació físic a la secretaria de la societat. 

“Estem vivint un any inoblidable amb la celebració del bicentenari de la nostra banda i, des de la Junta Directiva, creem que és un bon moment per recuperar la llum de la làmpada del teatre que s’ha perdut en els últims anys” explica el president de la societat, José Luis Pérez Veses. “Ens agradaria poder impulsar el projecte des de la societat però, amb la situació econòmica que tenim, és difícil impulsar un projecte d’este calibre i, per això, necessitem l’ajuda de totes i tots”. 

I és que totes les persones podran participar, ja que no hi ha establida cap quantitat mínima, sinó que es pot fer una donació mínima d’un euro. “Sabem que esta iniciativa suposa demanar un esforç més a totes aquelles persones que ja contribuixen diàriament amb el Clarín. I per això, hem dissenyat el crowfundingde manera que les donacions puguen ser de qualsevol tipus” ha puntualitzat el president.  

A més, fer una donació tindrà premi ja que la campanya “Encenem la nostra llum” ha establert una sèrie de recompenses per cada donació:

  • Per 1 € o més. Agraïment etern de la Banda Primitiva.
  • Per 10 € o més. PACK LLUM

La bombeta portarà el teu nom, cada bombeta tindrà el nom d'un donant que apareixerà en el quadre commemoratiu de la rehabilitació.

  • Per 15 € o més. PACK LLUM PLUS

La bombeta portarà el teu nom, cada bombeta tindrà el nom d'un donant que apareixerà en en quadre commemoratiu de la rehabilitació + Fotografia junt a la làmpada impresa, en tamany 13x17cm. 

  • Per 75 € o més. (2 packs), PACK PLATEA 

La bombeta portarà el teu nom, cada bombeta tindrà el nom d'un donant que apareixerà en en quadre commemoratiu de la rehabilitació + Fotografia junt a la làmpada impresa, en tamany 13x17cm. + 2 seients a platea en l’acte central del bicentenari.

  • Per 100 € o més (8 packs), PACK BANDA 

La bombeta portarà el teu nom, cada bombeta tindrà el nom d'un donant que apareixerà en el quadre commemoratiu de la rehabilitació + Fotografia junt a la làmpada impresa, en tamany 13x17cm.  + Viure un concert des de l’interior de la Banda Primitiva.

  • Per 150 € o més  (1 pack), PACK PALCO 

La bombeta portarà el teu nom, cada bombeta tindrà el nom d'un donant que apareixerà en el quadre commemoratiu de la rehabilitació + Fotografia junt a la làmpada impresa, en tamany 13x17cm. +  2 seients al palco en l’acte central del bicentenari. (14 de setembre)

Les donacions es podran fer des del dissabte 11 de maig i fins al 30 de juny, però si la donació es realitza el més prompte possible, hi ha majors possibilitats d’aconseguir les recompenses més anhelades. 

Fes la teua donació a este enllaç

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juny 2024
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand