La Banda Primitiva de Llíria i l’Arxiconfraria de la Cort de Maria van refermar ahir el seu estret vincle, amb la visita que la imatge de la Puríssima va realitzar a la seua del Clarín, amb motiu del bicentenari de la societat. El Raval va viure una vesprada multitudinària, plena d’emocions. 

Poc minuts després de les 18.00 hores, la imatge de la Immaculada Concepció va ixir de la parròquia de Sant Francesc, en direcció al Clarín, acompanyada per la Banda Juvenil. Allí va ser rebuda entre trons de pirotècnia i aplaudiments. 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Una volta allí, va ser moment de fotografiar-se amb la imatge de la Verge a les portes de teatre, abans de la Missa que es va oferir en record dels difunts de l’Arxiconfraria de la Cort de Maria i de l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria, amb l’acompanyament musical d’un grup de cambra de l’Orquestra Simfònica Primitiva. 

Durant l’ofici, el president de l’Arxiconfraria, Ernesto Civera, va fer entrega d’un pergamí commemoratiu al president de la Banda Primitiva, José Luis Pérez Veses. Este va convidar a Civera a firmar al llibre d’honor de la societat per deixar testimoni d’este dia tan especial. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A continuació, els portants de la Puríssima – ajudats per totes aquelles persones que van voler portar-la – van tornar la imatge de la Verge a la parròquia per realitzar l’acte de la Pujà, que tanca les festes del 2019. 

“Ha sigut una vesprada repleta d’emocions” explica el president del Clarín, José Luis Pérez. “Vull agrair a Ernesto i a la resta de membres de l’Arxiconfraria que hagen considerat que el bicentenari del Clarín és una ocasió extraordinària per treure a la imatge, que tot el Raval tant estima, al carrer. Crec que la resposta de la gent no ha pogut ser millor”. 

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Maig 2024
L M X J V S D
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand