Novembre és el mes de la música. Amb motiu de la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, la Banda Primitiva de Llíria presenta tota una programació d’activitats, amb els concerts de l’Orquestra Simfònica, la Banda Juvenil Primitiva, la Banda Primitiva i el concert extraordinari de la Banda Municipal de València. 

“Les nostres agrupacions són les protagonistes indiscutibles d’esta programació d’activitats” reconeix el president de la societat, José Luis Pérez Veses. “Però cadascun dels concerts tindrà circumstàncies especials, que faran que poguem assistir a un cicle de concerts de primer nivell. I, a més, tindrem la sort de gaudir del concert de la Banda Municipal de València, que ha volgut sumar-se a la programació d’actes del nostre bicentenari. ”. 

La programació arranca el pròxim 9 de novembre, a les 19.30 hores, amb el II Festival Bankia d’Orquestres, que se celebra al teatre del Clarín. Actuaran l’Orquestra de la Societat Musical d’Alboraia, dirigida per Francisco Valero; i l’Orquestra Simfònica Primitiva, dirigida per Juan José Aguado, que comptarà amb la participació dels solistes Vicent Llimerà (oboè), Borja Llimerà (percussió) i Javier Herguera (piano). 

El dia 16 de novembre serà el dia dels sentiments i les emocions, amb el concert de la Banda Juvenil que, amb motiu de l’any del bicentenari, farà un homenatge als directors titulars de la jove agrupació del Clarín: Lirio Palomar, Inocencio Cotanda, Francisco Ramos, Francisco Alegre, Amador Martínez, Pedro Vicente, Salvador Oliver, Miguel-Pelegrí Verdeguer, Miguel Ángel Navarro, José Escrig, José Plaza i Salva Marí. 

A més, el concert de la Banda Juvenil tindrà una entrada solidària, que es podrà comprar a la secretaria de la societat, a un preu de 3€. La recaptació  es donarà a Unicef, gràcies al conveni de col·laboració entre l’associació i l’Escola de Música de la Banda Primitiva, que és Escola Amiga d’Unicef. 

El concert de la Banda Primitiva tindrà lloc el dissabte 23 de novembre, amb la participació dels directors invitats Jan Cober i Juan Bautista Meseguer, que prendran la batuta de la nostra bicentenària agrupació per oferir un concert de primer nivell. A més, la vetlada finalitzarà amb la participació de la Coral Polifònica de la Banda Primitiva i el cor de l’Escola de Música que interpretaran els himnes, dirigits pel director titular, Javier Enguídanos Morató. 

Per últim, l’oferta de concerts de la programació de Santa Cecília es tancarà amb el concert de la Banda Municipal de València, dirigida per Rafael Sanz Espert. Este acte tindrà lloc el divendres 29 de novembre, a les 20.00 hores. 

A més, el diumenge 24 de novembre, a les 12 hores, se celebrarà la cercavila i la tradicional Missa Major en honor a Santa Cecília, a la parròquia de Sant Francesc, amb la participació de l’Orquestra Simfònica Primitiva i la Coral Polifònica. 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand