El passat 28 d'octubre, la Junta Directiva de l'Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria va decidir cancel·lar els assajos de les distintes agrupacions per l'increment de la incidència acumulada de casos de Covid19, que ascendia a 202 casos per cada 100.000 habitants.

Quinze dies després, la situació a Llíria ha empitjorat, amb una incidència acumulada de 374,15 casos per cada 100.000 habitants. Davant esta situació, la Junta Directiva del Clarín s'ha reunit per valorar novament la situació i - sempre sota la premissa de la responsabilitat - ha decidit prendre noves mesures concretes pel que fa a la realització d'activitats a la nostra societat. 

La Junta Directiva, en la seua sessió ordinària del dijous 12 de novembre, ha decidit: 

PRIMER. Cancel·lar tots els actes de la programació de Santa Cecília: el concert de la Banda Primitiva programat per al 28 de novembre; la Missa Major en honor a Santa Cecília del 22 de novembre; i les activitats extraordinàries de l'Escola de Música. 

SEGON. Prorrogar 15 dies més la cancel·lació dels assajos de les diferents agrupacions: Banda Primitiva, Banda Juvenil, Orquestra Simfònica, Coral Polifònica i Grup de Teatre. La mesura serà efectiva fins al pròxim 27 de novembre inclusive.

TERCER. En dos setmanes, valorar novament la situació i l'evolució de la pandèmia a Llíria, per prendre les mesures pertinents.  

QUART. Mantenir l'activitat de l'Escola de Música, com la resta de centres educatius, extremant les precaucions i mesures de seguretat que se venen desenvolupant des de l'inici del curs 2020-2021. 

CINQUÉ. Mantenir obert el Local Social del Clarín i sol·licitar a les persones usuàries extremar les precaucions i seguir les recomanacions sanitàries establertes per les autoritats sanitàries. 

Estes mesures s'aproven amb l'objectiu de prioritzar la precaució i extremar les mesures per tal d'evitar una major propagació del virus. La responsabilitat és de totes i tots i, des de la Banda Primitiva, som conscients que les institucions i entitats som les primeres que hem de donar exemple. 

Llíria, 12 de novembre del 2020.