La Banda Primitiva de Llíria ha iniciat un ambiciós projecte: la remodelació de la Sala de Trofeus. L'objectiu és adequar l'espai per convertir-lo en una sala-museu, en la qual es pose de rellevància la història de la societat d'una manera didàctica i atractiva. 

En este sentit, es duran a terme dos intervencions. En primer lloc, s'han iniciat les obres de reforma per a habilitar la sala. La idea és optimitzar l'espai, guanyar metre de superfície per a exposar i crear una sala multifuncional. Per a d'això, s'instal·laran dos panells movibles, que permetran disposar de diferents sales d'exposició o, si es prefereix, d'un espai obert i uniforme. 

I, en segon lloc, s'ha fet un treball documental i d'arxiu, que ha catalogat totes les peces i objectes de la llorejada història del Clarín per a conformar una base de dades. Al mateix temps, s'està treballant en una nova disposició dels elements a la sala, de manera que hi haja una ordenació lògica, destacant els elements més importants, i que permeta realitzar un recorregut cronològic per la història del Clarín. Es pretén reforçar l'exposició amb informació addicional, contingut audiovisual i interactiu. 

"La Sala de Trofeus és una part essencial de la societat, no sols per la seua importància com a sala noble, sinó per ser el cor de la nostra història" explica el vicepresident de l'Àrea d'Organització, Vicente Cubells. "Des de la Junta Directiva, creiem que cal donar-li importància a este espai i, en definitiva, a la nostra història; creant una sala similar a un museu, que siga un orgull per a tota la família clarinera. A més d'això, hem dissenyat un projecte que permetrà acollir visites tant de melòmans com de centres escolars". 

La Banda Primitiva de Llíria compta amb 32 Primers Premis en el Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de València" i, també, amb guardons dels certàmens celebrats a Barcelona, Kerkrade (Holanda), Alacant, Castelló o Conca. En addició, la societat compta amb múltiples condecoracions, reconeixements, instruments antics i objectes històrics; que ara tindran un espai preferent dins de la societat. 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juny 2024
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand