La Banda Primitiva de Llíria obri una convocatòria extraordinària per a la Cort d'Honor de la Clarinera Major 2022, com així ho va aprovar la Junta Directiva en la sessió ordinària del passat 22 de desembre. 

Esta decisió ve motivada per dos raons. Per una banda, la reducció del grup elegit al febrer de l'any 2020 per decisió d'algunes de les components i, per altra banda, ampliar el nombre de components per oferir la possibilitat de viure l'experiència a més persones. 

Les candidates interessades podran formalitzar la inscripció a la secretaria de la societat entre el 10 i el 24 de gener, ambdós inclosos. Sols podran accedir a la Cort d'Honor les clarineres nascudes fins a l'any 2004, com indiquen les bases del procés extraordinàries que es detallen a continuació. 

Per altra banda, la Cort Infantil - per decisió de la Junta Directiva - s'ha ampliat de 4 a 6 components però no s'obrirà cap procés selectiu, ja que s'han sumat les dos candidates que no van ser seleccionades en el procés de l'any 2020. 

 

BASES DE LA CONVOCATÒRIA 

Preceptes generals

1.- Totes les aspirants  hauran de ser obligatòriament sòcies o filles de socis, amb almenys tres mesos d’antiguitat abans de la publicació de la convocatòria. 

2.- La Junta Directiva obrirà un procés d’inscripcions de candidates per a la Cort d’Honor. La convocatòria es farà al tauler d’anuncis i a la pàgina web,  durant un període de quinze dies, entre els mesos de desembre i febrer. 

Cort d’Honor. Muses de la Música   

1.- Les aspirants a Cort d’Honor podran ser aquelles persones nascudes abans de l’any 2004, inclusive.  

2.- El nombre de muses no serà superior a 12; motiu pel qual el grup sols es podrà ampliar amb un màxim de sis noves incorporacions.  

3.- En cas d’haver-hi més de sis candidates, tindran prioritat aquelles candidates que siguen membres de qualsevol agrupació de la societat. 

4.- Sempre que hi haja més de sis candidates que complisquen el criteri 3 o quan les candidates no-membres d’agrupacions per completar les sis components de la Cort d’Honor siguen més de les possibles, es realitzarà un sorteig just i transparent entre la resta de candidates. 

Cort d’Honor infantil

1.- El nombre de membres de la Cort d’Honor Infantil s’amplia de 4 a 6 components. Tanmateix, el procés no s'obrirà perquè es completa amb les dos persones que no van ser seleccionades en la convocatòria anterior. 

Les dos noves components de la Cort Infantil són: 

Julia Zapata Silvestre

Daniela María Valero Alamà

La Junta Directiva 

22 de desembre 2021

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand