Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies

Pedro Vicente AlamáPedro Vicente Alamá, músic del Clarín i director de L’Artística Manisense ha obtingut una puntuació de 93.02 en el Certamen Internacional de Kerkrade.

La Banda Titular de L’Artística Manisense va actuar el passat divendres 24 de juliol en el  prestigiós Certamen Internacional de Música de Kerkrade (Holanda), on ha obtingut una puntuació de 93.02 sobre 100, el que la deixa en una provisional segona posició, a l’espera de finalitze el festival.

També en estos moments és la màxima puntuació en la interpretació de l'obra obligada, Vientos de Francisco Tamarit Fayos ,màxima puntuació del dia (timbal d´or) i màxima puntuació del cap de setmana.
 
Pedro Vicente Alamá i l’agrupació manisera han actuat en la màxima categoria del concurs, la Secció de Concert, per invitació expressa de l’organització.  Fins al moment, només la banda belga de Beveren-Lien, amb 93.57 punts, la supera en puntuació.
 
Amb  una formació de vora 150 músics, la banda manisera va realitzar una magnifica actuació durant la qual va interpretar Suspiros de España d’Antonio Álvarez, Vientos de Francisco Tamarit Fayos, Vasa de Josep Suñer i Oriola i el 4t moviment de la 1a Simfonia de Gustav Mahler, Tità.

El Festival Internacional de Kerkrade, que té lloc cada quatre anys, és el concurs de música més important a nivell internacional. Durant trenta dies reuneix bandes civils, militars i orquestres de més de 30 països que competeixen en les diferents categories del certamen.

 

El resultat definitiu del concurs es coneixerà el pròxim diumenge dia 2 d’agost, després de les actuacions de les tres bandes que encara queden pendents dins de la Categoria de Concert. Els resultats s’anunciaran en la pàgina web del concurs www.wmc.nl.

Més informació