Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Santa Cecília 2011  

La setmana del 19 al 27 de novembre, en honor a Santa Cecília, s'ha programat una sèrie d'actes i concerts als quals esperem la vostra assistència.

Veure programa

DISSABTE DIA 19 DE NOVEMBRE al Teatre Sala Concerts Banda Primitiva.

19:00 HORES - Primera Part: Concessió dels Premis – Beca que atorga la nostra Societat i Patrocinadors a aquells alumnes mereixedors pels seus expedients acadèmics.

19:30 HORES - Segona Part: Presentació i incorporació de nous músics a la Banda Juvenil Primitiva. Seguidament concert de la Banda Juvenil Joves Talents de la Primitiva, en commemoració de la Festivitat de Santa Cecília. Director invitat: David Colado.


DIMECRES DIA 23 DE NOVEMBRE.

17:15 HORES - Lliurament de diplomes als alumnes de l’Escola de Música que van obtindre les més altes qualificacions durant el passat curs 2009/2010. en Ensenyances Elementals. Lloc: Sala Malato. L’acte es retransmetrà per circuit intern de televisió i podrà seguir-se al Local Social.

18:00 HORES – Berenar oferit per la Comissió Femenina, per a tots els alumnes de l’Escola de Música a la part nova del Local Social. Caldrà presentar el carnet d’alumne.

18:30 HORES - I  Karaoke.”Promeses Clarineres”. Podran participar tots els alumnes de l’escola de música que s’hagen inscrit prèviament. Les actuacions es podran vore al Local Social per televisió interna.

DISSABTE DIA 26 DE NOVEMBRE al Teatre Sala Concerts Banda Primitiva.

19:30 HORES - En commemoració a “Santa Cecília”, l’Orquestra Simfònica Primitiva i la Banda Primitiva de Llíria oferiran un concert conjunt. Comptarem amb la presencia de dos directors invitats per a l’acte: Natalia Montañés que dirigirà l’Orquestra en la primera part i el mestre Rafael Sanz-Espert que dirigirà a la Banda Primitiva en la segona part.

Al mateix concert es farà l’acte d’ingrés dels nous membres que passaran a formar part de la Banda Primitiva.


DIUMENGE DIA 27 DE NOVEMBRE

12:45 HORES – Trasllat de la imatge de Santa Cecília des del Local Social a la Parròquia de Sant Francesc d’Asis acompanyada per la Banda Juvenil Primitiva.

13:00 HORES – Missa Solemne en Honor a Santa Cecília amb la participació de la Coral Polifònica de la Banda Primitiva, dirigida per Na Empar Llàcer 

14:00 HORES – Cercavila a càrrec de la Banda Juvenil de la Primitiva.